❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Jeden interface do dvou Bridge
Re: Jeden interface do dvou Bridge
nooo, vim že dřívější verze to měly na zakázaný, měly no, když se instaluje čistá nová verze tak je tam yes.
0 x
Disable-running-check na ethernetu měli staré verze MK. Od trojkové verze (zkoušel jsem teď 3.30, 4.17 a 5.
to neznají a chová se to tak, jak píšu (tedy je tam NO). Dokonce jsem to nedávno psal k nim na fórum ...

hapi píše:nooo, vim že dřívější verze to měly na zakázaný, měly no, když se instaluje čistá nová verze tak je tam yes.
0 x
Možná do toho kecá jedna z Redistribute direktiv OSPF. Což by tedy podle mě neměla ... Ale možné to je. Snažím se vyhýbat "Redistribute cokoliv" jako čert kříži.
Někde na fóru mikrotiku taky bylo, že kdysi opustili Quaggu (spíš Zebru) a je to jiná implementace OSPF, pravděpodobně jejich vlastní.
Někde na fóru mikrotiku taky bylo, že kdysi opustili Quaggu (spíš Zebru) a je to jiná implementace OSPF, pravděpodobně jejich vlastní.
tom-tom píše:Přesně jak popisuješ, tak tímto způsobem adresuju a dohleduju ap jednotky...akorát bez toho bridge. Je fakt, že většinou je tam na eth pověšený switch a rozhraní jede, ale jsou i místa, kde je na konci jen pc a konkrétně teď v tuto hodinu mi rozhraní ukazuje NO LINK, ale přes jeho ip jsem v tom připojený. IP se mi nepropaguje jen když ten eth úplně vypnu, to je v pořádku.
Takže teď by mě zajímalo, co dělám špatně, že mi to funguje
0 x