Jardax píše:Vis, Davide, nevim ani poradne proc, ale kdyz vidim tvoje uvahy, napada mne asociace:
- boxer-teoretik...![]()
![]()
Jj, a ja jsem vůl..

Jardax píše:Vis, Davide, nevim ani poradne proc, ale kdyz vidim tvoje uvahy, napada mne asociace:
- boxer-teoretik...![]()
![]()
David2006 píše:No po těch pojítkáchh co jsem provozoval od 1antenní,Orcave a Racomu se není čemu divit, stále se učím a za největší ránu jsem vždy považoval cenu. Jinak vždy vše vrámci možností. Pokud máš tedy něco k tématu a ne k mojí osobě klidně to dej v plén
.
David2006 píše:Tak je jasné že těch cca 30km není pustá planina a po trase(oněch 20-35stupňů) jsou obce i tři menší městečka a v potaz jsem to bral v kontextu s PBM10 která by klidně 20dBm do antény mohla mít (což se pak stane ve většině instalací skoro všech po okolí nepsaným standardem:( ). Pak tu kdosi na foru psal že už od PBM10 snad měli na sajtu rušení(možná nějaká testovací várka přes Polsko). A pak babo raď jak se to bude chovat (i když mě nešlo ani tak o ostatní co to po mém okolí nasadí, ale o mě že mě to k tomu taky do dalších páteří dokope a pak bych měl potíž co se svým vlastním sajtem). Myslím že úvahu tím směrem tu měl smysluplnou jen tom-tom a ostatní o tom až tolik neuvažujete a pokud ano hemží se to jen osobní averzí.
David2006 píše:Díky to stačilo napsat a nemuseli jsme si cuchat nervy (což od Tebe se nic jiného ani nečekalo než že 10GHz no fear).
David2006 píše:Jak vidíš zatím není čím se chlubit, nikdo tu Ericcsony neřešil, možná se tu najdou nějací vysloužilci ale ta novější řada CN500 počínaje je asi doménou pro operátory a podobné (?) . A asi je sci-fi že jsem se optal zda někdo zvažuje budoucí případnou výměnu ODU jednotek za vyší pásma obecně... . Ale je fakt že když si vemu jak někdo za pár mega upgradu ze stovky vysolí ranec tak to Hapi potěší.