❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Tak pomuze nekdo ? prosiim rychlost cpu rb 532
Tak pomuze nekdo ? prosiim rychlost cpu rb 532
Muze mi nekdo poradit jak zvednu frekvenci cpu ? nutne potrebuju!!!!!
0 x
FAny1000 píše:Muze mi nekdo poradit jak zvednu frekvenci cpu ? nutne potrebuju!!!!!
Pouzij konzoli a vem si k ruce navod, za 10 minut to mas.
0 x
raven-il píše:FAny1000 píše:fakt se asi......
nemuzu se dostat do polozky" system routerboard bios"
pise : no such command or directory (bios)
vi nekdo kde je chyba?
otevri si konzoli a zadej:
system routerboard settings
tam si nastav prikazem:
set cpu-frequency=
potrebnou rychlost a dej jeste keep cpu frequency
seriovu konzolu na to nepotrebujes, staci cez telnet set cpu frequency, daj dva krat, dva krat keep.(nieco z toho mozno staci raz, ale to neriesim) potom odpojit napajanie, znovu zapnut a ide.
0 x
Airbilly - MOBIL ATAK
Chlapi zdravim - mám obdobný problém. Dostanu se do nastavení CPU, ale nemůžu měnit hodnotu. Default je : 264MHz, ale na 333MHz se nedostanu, respektive mi to konzloa neuloží a ještě mi vynadá, že mám parametr blbě. Asi nějaká chyba v postupu, poradí prosím někdo, jak to tam vložit? Díky předem.
0 x
Zdeněk píše:Chlapi zdravim - mám obdobný problém. Dostanu se do nastavení CPU, ale nemůžu měnit hodnotu. Default je : 264MHz, ale na 333MHz se nedostanu, respektive mi to konzloa neuloží a ještě mi vynadá, že mám parametr blbě. Asi nějaká chyba v postupu, poradí prosím někdo, jak to tam vložit? Díky předem.
Az budes v menu kde menis cpu clock, stiskni dvakrat rychle tabulator , vypise ti to dostupne hodnoty.
0 x