❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Instalace nové verze software za chodu

Návody a problémy s konfigurací.
Prochaine

Instalace nové verze software za chodu

Příspěvekod Prochaine » 13 years ago

Je možné na zařízení UBNT (NanoBridge M5) provést instalaci nového software na dálku nebo tam mám raději zajet osobně pro případ, že by zařízení ztratilo konfiguraci a nepřipojilo by se zpět do sítě?
(Stará verze 5.2.1 a nová 5.3.5).

(Mimochodem - Jak je možné, že i když mám nastavenou frekvenci 5600, tak běží na 5280?)

Díky.
0 x

dubrma

Příspěvekod dubrma » 13 years ago

jezdit nemusíš, ale raději s tím počítej, jednou se mi to seklo. Hlavně nevypínat.

Vypni DFS na AP.
0 x

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 13 years ago

Běžně to dělame na dalku 99 % bez problemu delali jsem to asi u 300 zarizeni . Jsou některe serie zarizeni kde to je potreba po uprage vypnout dat do defautu a pak znova nastavit.Ale stalo se mi to jen u prvních verzí nanostation.
(Mimochodem - Jak je možné, že i když mám nastavenou frekvenci 5600, tak běží na 5280?)
Jo byla v někém FW chyba take jsem to měli,ale nahrali jsme novy a byl klid
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

Nemal by s tým byť problém. No čert nikdy nespí a pri cene tých zariadení... Sem tam sa stane že to zatuhne.

Pozor na vysoké UPTIME!!!!!! Ak máte na UBNT uptime vyšší ako 15-20 dní, pred každou zmenou treba zariadenie "reboot" cez záložku system, až potom robte zmeny a mente FW. (dobrá rada) ;)
0 x

Prochaine

Příspěvekod Prochaine » 13 years ago

Upgrade se povedl na dálku, ale vše nakonec vyřešila volba DFS - ale mám pocit, že u verze 5.2.1 jsem nic takového vůbec nenašel.
0 x