❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 2.9.33

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
aj_rade
Kontaktovat uživatele:

Verze 2.9.33

Příspěvekod aj_rade » 19 years ago

What's new in 2.9.33:

*) fixed bug - dhcp client could use empty MAC address on vlan over wlan
interface;
*) added support for Option G3 PCMCIA card (Vodafone UMTS);
*) fixed bug - PPPoE server could lock up after reboot if many clients
were connecting at a same time;
*) fixed bug - sometimes ghost ppp users appeared, users have disconnected long ago,
but system still listed them as active;
*) user manager - increased field maxlength in web;
*) user manager - fixed csv generation bug (introduced in 2.9.32);
0 x

McCall
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod McCall » 19 years ago

má tuhle verzi někdo nasazenou ve větší míře ? Před chvílí mi popadala polovina sítě ... a uvažuju zda je to touto verzí nebo těmi viry co chodí ...
0 x
SW správa sítě Hlucin.net

jumbocb

Příspěvekod jumbocb » 19 years ago

McCall píše:má tuhle verzi někdo nasazenou ve větší míře ? Před chvílí mi popadala polovina sítě ... a uvažuju zda je to touto verzí nebo těmi viry co chodí ...

UPTIME 28 hod. bezproblémová aktualizace i chod na 3 routrech 2x pc 1 x RB 112
0 x

jumbocb

Příspěvekod jumbocb » 19 years ago

jumbocb píše:
McCall píše:má tuhle verzi někdo nasazenou ve větší míře ? Před chvílí mi popadala polovina sítě ... a uvažuju zda je to touto verzí nebo těmi viry co chodí ...

Sory mám 2.9.34 ale 2.9.33 jsem tam měl taky a jela v pohodě taky jak dlouho tam byla to nevím ale asi tak den max 2 ale jela taky v poho
0 x

Buchar

Příspěvekod Buchar » 18 years ago

jumbocb píše:
jumbocb píše:

Sory mám 2.9.34 ale 2.9.33 jsem tam měl taky a jela v pohodě taky jak dlouho tam byla to nevím ale asi tak den max 2 ale jela taky v poho

... me nejela verze 2.9.33 da se rici vubec a 2.9.34 mi nejala ovsem v RouterBoard RB153 (blizsi info zde: viewtopic.php?t=1443&start=15 )
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 18 years ago

:x Tuhle verzi rozhodně nedoporučuju používat na PC. Je to značně nestabilní, náhodně se to natvrdo kouše, watchdog nepomáhá. Navíc na wifi nefunguje DHCP. Dokonce i FTP přenos nového FW do AP jel rychlostí modemu. Měl jsem to nasazeno na hlavním routeru a než jsem došel na to, že to je shi-t, tak bylo několik důkladných výpadků konektivity. Mnohem lepší je v.2.9.39 nebo i 2.9.43
0 x