❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Optika ČEZu

Výstavba optických sítí, pokládky a průvěsy kabelů, administrativa.
miract
Kontaktovat uživatele:

Re: Optika ČEZu

Příspěvekod miract » 13 years ago

4gd1 píše:http://2i.cz/59b64963b0

Ta alcoma je pekny zrout, kdyz potrebuje 3fazove napajeni... :-)
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 13 years ago

miract píše:
4gd1 píše:http://2i.cz/59b64963b0

Ta alcoma je pekny zrout, kdyz potrebuje 3fazove napajeni... :-)

... a jeste 35kV linku ... :lol:
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 13 years ago

Zapomente na to že vás kdokoliv pusí na jejích sloupy

To co je na obrázku jsou antény čezu ktery jim montoval kaiser a bylo to v zájmu čezu samotnýho

koukal jsem na sloupy co mame za barakem a na 220kv maj hromosvodovy lano každy 2,5km spojeny v krabici (žeby sváry)

Zatím se čez vyvíjí tak že se zajímají a snaží se vyjít vstříc ale uvidime co ceny a jestli je nutnost jejich poslední míle nebo si ji budu moci udělat sám
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 13 years ago

Na zaklade seznamu pripojnych mist jsem pro zajimavost poptaval konektivitu na jednom z nich. Bohuzel jsem dostal jen jednovetnou odpoved, ze dle technika tam nemaji konektivitu. Proc je tedy vybrany bod v seznamu, to netusim.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

ala ČRA
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 13 years ago

hapi píše:ala ČRA

CRa bych se zase zastal...maji seznam svych vezi, na nekterych ale nemusi mit konekt. Nicmene aspon tuto vez muzes vyuzit jako retranslacni bod. U CEZu je mi ale takovy seznam na houby.
0 x

shooter

musíte být taky trošku znalí a kouknout se po střechách
unas na okolí když kouknu podle seznamu maj jedno přípojné místo v rozvodně a druhy je v administrativní budova a když kouknu na budovu a na rozvodnu stojí tam proti sobě 120ky antény asi na +km
0 x

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 13 years ago

DarkLogic píše:

CRa bych se zase zastal...maji seznam svych vezi, na nekterych ale nemusi mit konekt. Nicmene aspon tuto vez muzes vyuzit jako retranslacni bod. U CEZu je mi ale takovy seznam na houby.

Veze CRA pouzit na retraslaci jde ale musis si od nich vzit konektivitu,kterou ti na ten bod privedou (treba po 10ce).Taky jsem poptaval jednu vez ale bez odberu konetivity to neslo, ta sem se na ne vyprd.
0 x

hapi

true... true
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 13 years ago

DarkLogic píše:Na zaklade seznamu pripojnych mist jsem pro zajimavost poptaval konektivitu na jednom z nich. Bohuzel jsem dostal jen jednovetnou odpoved, ze dle technika tam nemaji konektivitu. Proc je tedy vybrany bod v seznamu, to netusim.

Protoze tam jsou veskera mista, kde jsou schopni poskytnout nejakou linku. Třeba u nás je tam taky rozvodna (kolik gigabitů chceš) a pak jejich kancelar kdesi ve meste. Tam ti jsou schopni dat 6xE1, protoze tam maji pripojenou pobocku nejakym starym radiem.
0 x

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 13 years ago

hmmm, jak se CEZ tvari na zadosti o umisteni technologie na jejich stozary? opruz, nebo jsou obcas vstricni? cena najmu?
0 x

shooter

svestka píše:hmmm, jak se CEZ tvari na zadosti o umisteni technologie na jejich stozary? opruz, nebo jsou obcas vstricni? cena najmu?

Myslis na stožáry přenosové soustavy
?
pokud tam něco dáš tak tě rovnou zastřelí . To je nejvyší stupen ochrany nemluvě o bezpečnosti a přeskokovým napětí .
a já sám o sobě bych tam nic nedával protože dokážete si představit co ta indukce bude dělat s vašima RBčkama
0 x

shooter

KoZLiCeK píše:
DarkLogic píše:

Veze CRA pouzit na retraslaci jde ale musis si od nich vzit konektivitu,kterou ti na ten bod privedou (treba po 10ce).Taky jsem poptaval jednu vez ale bez odberu konetivity to neslo, ta sem se na ne vyprd.

s ČRa jsem taky jednal bylo to s něma v poho stačí si vzít od nich 10mbit za 6tis s dph + najem na optice nekam tu konektivitu nacpat nejlépe na nějakou tu věž čra a pak už vám nedokážou jestli přes tu věž chodí jejich konektivita nebo konektivita konkurence jen je blby nejakejch 1500kč za anténu
0 x

hapi

ty voe, na tohle téma jsem se bavil s obchoďákem od ČRA a říkal že jestli tohle zjistěji, tak si u nich skončil. Jaký že je tvoje pravé jméno? :-) je to o lidech, oni věří tobě, ty jim. Když si to u nich posereš, skončil si.

jo a o jaký že indukci to mluvíš? Já jenom že ty sloupy jsou tak kurevsky velký/široký právě proto aby k ničemu takovýmu nedocházelo čili to nesmí "indukovat" ani mezi kabelem a konstrukcí sloupu.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Mám stejnou zkušenost. A to jsme chtěli minimálně gigabit s výhledem na několikanásobek.
DarkLogic píše:Na zaklade seznamu pripojnych mist jsem pro zajimavost poptaval konektivitu na jednom z nich. Bohuzel jsem dostal jen jednovetnou odpoved, ze dle technika tam nemaji konektivitu. Proc je tedy vybrany bod v seznamu, to netusim.
0 x