❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ISPforum 2012 Jezerka
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
ISPforum 2012 Jezerka
Příspěvky s informacemi jsou zamknuté. Pokud máte návrhy a dotazy, pak prosím sem. Přičemž mezi návrhy a dotazy se nepočítají výlevy typu, že Jezerka je moc vpravo/vlevo nebo že termín měl být o měsíc dřív/později, že nejhorší ze všeho jsou trpaslíci a podobně.
0 x
Dobře, tak jedna věcná - třetí den v 10hodin očekávám zase hrobové ticho jako prvně .
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
Konečně rozumné místo i pro lidi z Čech. Hlavně aby nějaké to místo na nás zůstalo. Předběžný datum uvolnění možnosti registrace bude cca kdy?
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
dagus píše:Konečně rozumné místo i pro lidi z Čech. Hlavně aby nějaké to místo na nás zůstalo. Předběžný datum uvolnění možnosti registrace bude cca kdy?
Registrace počítám tak leden, únor. Je potřeba ještě pár organizačních věcí dopilovat. Maximální kapacita je i se stolem 200 lidí, takže o volné místa bych strach neměl, tolik se nás určitě nesejde.
0 x
No nevím jestli budu mít co říct, určitě tam bude vela zkušenějších borců, ale rád si poslechnu poznatky a hlavně zkušenosti (ty mě jakožto ne až tak zkušenému dají víc než některé teorie). Snad není limitem vstupu praxe nad 5 let , hold někde ty "moudra" musí člověk pochytat, když na video se nedostanou.
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
Jsou nějaké nápady na rozšíření témat? Prostoru je zatím dost. Navíc když bude nejhůř, můžeme první dva dny protáhnout až do 21:00, jako minulý rok. Dnes mi přišel návrh na probrání specifické účetní problematiky, konkrétně odpisů.
0 x
Peyrak píše:napadá mě problematika financování FTTX výstavby
jj, a na to navazující, jak přimět město k nějaké podpoře těchto projektů...nemusí být zrovna finanční, ale třeba využít přiložení kabelu při plánovaných výkopech atp.
0 x
Zdeněk Švarc píše:Jsou nějaké nápady na rozšíření témat? Prostoru je zatím dost. Navíc když bude nejhůř, můžeme první dva dny protáhnout až do 21:00, jako minulý rok. Dnes mi přišel návrh na probrání specifické účetní problematiky, konkrétně odpisů.
Účetnictví mě zajímá, pokud tam takové téma bude jsem jedině pro .
0 x
Uvítal bych téma něco ve smyslu co nejvíce obrat stát a nedávat mu nic zadarmo. Myšleno benefity zaměstnancům co jdou odepsat a takové ty kraviny aby se snížila daň.
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
To abychom pozvali nějaké kovaného daňového poradce. Proč ne, může být.
0 x
Zdravím, jedná se o topik k síšně na Jezerce? Pokud ano za jakou cenu (osoba/den - resp komplet) to domlouváte? PS: Mám pár klientů co provozují hotely, potažmo přístup k jednání o podmínkách
0 x