Hoja.
Je tu nekdo, kdo ma Waveant? Nedavno nemeli v aspe skladem 29dBi MaxLink, tak jsem musel vzit Waveant. A dnes jsem zjistil, ze z puvodnich -65/-67 to kleslo na -83/-85. Jako HWAP tam je Groove.
Druhou stranou to byt nemuze.
Vcera dost prselo... a vlastne predevcirem taky.
Ja doufal, ze ty novy uz nejsou takovy smejdsky a ono do nich jako porad zatejka?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Waveant?
klesnul signál na TX i RX stejně?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
tak tu antenu vyhoď.
0 x
teoreticky waveantkou.
0 x
no mne spis zajimalo, jestli to teda trpi stale na ty neduhy, ze tam zatejka voda, atp...
0 x
UBNT? Maximálně pro klienty...
ono tam třeba nezateklo ale třeba to mění signál s venkovní teplotou jako takový ty 23dB panelky na koso tušim od interline.
0 x
ale zateklo, vyhodit. zateče nebo se vytvoří voda v té dutině co drží zářič, vyhodit a praštit s tím i4, které to vyrábí do hlavy. jednu waveantku mám jako záložní spoj a vyvrtal jsem do té dutiny dírku, zatím to jede bez problému, ale stejně bych to na hlavní spojení nedal
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Dr.Easy píše:no mne spis zajimalo, jestli to teda trpi stale na ty neduhy, ze tam zatejka voda, atp...
to je stale to same , rikame tu kazdemu , na waveant se vyser , ... nee , vzdycky se nejakej trouba najde
i zadarmo tyhle anteny jsou drahy
jo , mimo jiny do nich netece , ale primo chcije
je jedno co je to za antenu , pokud je to waveant , nekupovat , vyhodit , usetrite si s tim hafo problemu a i penez
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
- midnight_man
samozrejme ze aj zadarmo je to drahé pretože výjazd technika a čas strávený riešením nevyriešiteľného tiež niečo stojí
+ vypadok. Mali by to prestať predávať.

0 x
spíš bych s tím experimentoval na usměrnění úhlů od sxtčka 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
ppp76 píše:Stejnej nazor , hodej se jen jako dekl na sud
Ani na to sa nehodí .V strede je to deravé ...

0 x
u středový paraboly se střed stejně nedá použít.
0 x