ŘĚŠENÍ pro Repkins a další, co mají problémy s automatickým odhlašováním.
V scriptech ISPadmina chybu nehledejte. Skrývá se v nastavení php-čka.
PROBLÉM: Odhlašuje se to dříve než ve nastavenou dobu.
POSTUP ŘEŠENÍ:
nano /etc/php5/apache2/php.ini
nastavit
session.gc_maxlifetime = 86400 (jeden den)
Tím pádem nebude uživatel odhlášen do defaultně nastavených cca x minut nezávisle na nastavení ISPadmina, ale nejpozději až za jeden den nebo dříve dle nastavení ISPadmina.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ISPADMIN - zkušenosti, nasazení, problémy
-
Testujete nekdo tu novou featuru "AUTOMATICE UPOZORNENI KLIENTU PRI NEUHRAZENE FAKTURE" 

0 x
To je nová featura??
Odesílání upomínek už používám prakticky co Admina mám. Posílám jak mail tak SMS přes HW modul SIEMENS. Admina mám 3.51. Poslední verze dle changelogu by měla umět i nějakou veřejnou SMS bránu.

0 x
nenene, kdyz ma zakaznik neuhrazenou fakturu po splatnosti, tak ho to presmeruje na infostranku s upozornenim, na ktere musi potvrdit precteni a pak ho to pusti na net. Takhle to muze delat treba 10 dni, a pak ho to blokne.
Blby je (alespon pro me) ze si ISPadmin potrebuje aktivne hrabat na mikrotiky, coz u me nema povoleny.
Blby je (alespon pro me) ze si ISPadmin potrebuje aktivne hrabat na mikrotiky, coz u me nema povoleny.
0 x
Zatím se verze 3.59 beta1 jeví jako stabilní a rychlá. Doba zálohy se zkrátila o polovinu. Velikost zálohované databáze je třetinová.
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******
-
DRAKK píše:Zatím se verze 3.59 beta1 jeví jako stabilní a rychlá. Doba zálohy se zkrátila o polovinu. Velikost zálohované databáze je třetinová.
Si si isty??? Ne ze si zaplatim podporu L1 a budu na tom istom. Prisiel mi mail od support, ze pri verze od 3.58 je pri rychlejsi a stabilnejsi,..
0 x
Od pohledu se mi to zdá opravdu rychlejší. Vím, že beta verze bývají zrádné, ale zatím jsem neobjevil nic. A to mi tu už běží od pátku. Zřejmě zoptimalizovali využívání CPU. Běží mi to na desce s integrovaným CPU GA-D525TUD a 4GB RAMky. Několik stovek klientů (více než 500). Podporu jsem si zaplatil v létě. Zatím jsem neměl výraznější problémy.
Naposledy upravil(a) DRAKK dne 30 Nov 2011 14:40, celkem upraveno 1 x.
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******
-
Hm,.. skusam to. Vyzerato byt o nieco rychlejsie po prechode na 3.59. Mensie zatazenie CPU pri robeni zaloh a zalohy su o cca o 50% mensie. Zatial to vyzera byt v pohode. Pomazal som nejake stare grafy,.atd,.. tak uvidime, co to povie teraz,..
0 x
3.59 funguje v pohodě...žádnej error...a upomínky super fungujou..

0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Jak resite import faktur z ISPadmina do pohody. Me se faktury naimportuji spravne ale nechce se mi v pohode vsechno znovu zauctovavat. Jak tohle resite vy?
0 x
Bývalý ISP...
Nevím jak Pohoda, ale v Money S3 naimportuju z Admina faktury a pak naimportuju výpis z banky. Importovat úhrady z Admina mě nějak dělalo zmatky, tak raději udělám import výpisu z banky.
0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Importovat uhrady z admina? ja myslel ze se daji importovat pouze vystavene faktury.
Mam pohodu mini takze tam nemuzu udelat import z banky
Mam pohodu mini takze tam nemuzu udelat import z banky

0 x
Z Admina jdou exportovat uhrazený faktury přes ABO formát. Ale v Money mě to dělalo kraviny, tak to nepoužívám. A pokud nemůžeš importovat do Pohody výpis z banky ve formátu ABO, tak to budeš muset datlovat asik ručně. Ovšem to je při větším počtu kliošů dost vopruz. Proto jsu rád, že Money umí import z banky. Dokud jsem fakturoval a zaúčtovával výpisy ručně, tak jsem nad tím dřepěl každej měsíc 10 dní. Takhle se to dá udělat za jeden den. A šlo by to udělat třeba jen za hodinu, kdyby čtvrtina lidí nepsala do variabilních symbolů nesmysly.
0 x
Trošku bych to upřesnil. Money importují z ISP Admina faktury a pokladní doklady ve formátu XML. Dále umějí importovat bankovní výpisy přímo z banky a to v různých formátech. Nejlépe je to v ABO, protože 1x stažený výpis umíte importovat i do ISP Admina. Bankovní výpis v Money se automaticky páruje dle VS (stejně jako v ISP Adminovi), pokladní doklady importované z Admina se musí párovat ručně.
0 x