Nebude to vázané třeba na teplotu? Tady teplo venku mrzne. Mám tu 3kusy které jsem chtěl zdokumentovat a najednou se tváří OK. Fakt nechápu
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB711 nová verze - nechce se připojit na AP
Re: RB711 nová verze - nechce se připojit na AP
zajímavé je, že tyto 711 které jsem vyřadil mají najednou signál OK. Nic jsem neměnil akorát se je snažím znovu otestovat na stole v teple. Tx signál v pořádku.
Nebude to vázané třeba na teplotu? Tady teplo venku mrzne. Mám tu 3kusy které jsem chtěl zdokumentovat a najednou se tváří OK. Fakt nechápu
0 x
-
andreas4all
zavri ich do skatule a daj ich von a testuj tak... nie na stole ale na zahrade.
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk
http://www.citicom.sk
Můžu potvrdit že ty kusy co jsem předtím označil OK, tak venku OK nejsou. Bohužel i etiketa neodpovídá, písmo není tučné a signál je v h......
0 x
No potvrdzujem etiketa to asi celkom nebude. Prave som zvesil vadný kus s dobrou etiketou v zime signal -90 v teple -50
nechal som ho dve hodiny zohriat. Co je ale zaujimave hruba zla etiketa je chybna aj v teple a tenka len v zime.
spravim este testy v chladnicke a dam vediet.
nechal som ho dve hodiny zohriat. Co je ale zaujimave hruba zla etiketa je chybna aj v teple a tenka len v zime.
spravim este testy v chladnicke a dam vediet.
0 x
O teplotní závisloti pochybuju. Na první špatný kusy jsem narazil tak před 14ti dny a to bylo venku slunečno a poměrně teplo. Všechny tři kousky co jsem zkoušel tak byly špatný. Nakonec jsem musel použít NS5 . . .
0 x
Tak se hlasim do klubu, ze 4 kusu 3 spatne. Ja mam serii 143 (cislo za lomitkem u SN)
0 x
Zítra teda zkusím testovat v zimě. Uvidíme...
Kdo máte reálné testy s tx signálem kolem -90 tak
Hello,
Please describe the problem in detail, include some serial numbers, and send us
some images. Also supout.rif files. Email to: support@mikrotik.com
Kdo máte reálné testy s tx signálem kolem -90 tak
Hello,
Please describe the problem in detail, include some serial numbers, and send us
some images. Also supout.rif files. Email to: support@mikrotik.com
0 x
- midnight_man
Mi to pride ze mikrotik za vyse tyzdna este stale nepochopil čo sa deje. Normis sa tvari, že nič nevie a stale sa pyta aky je problem
. Pritom my ho už dávno poznáme.
0 x
midnight_man píše:Mi to pride ze mikrotik za vyse tyzdna este stale nepochopil čo sa deje. Normis sa tvari, že nič nevie a stale sa pyta aky je problem. Pritom my ho už dávno poznáme.
Snad teraz uz pochopia. Napisal som aj na support Sergejkovi. Mne to robi toto:
http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php ... 47#p290658
0 x
- midnight_man
ten kolisajuci signal? To je normalne, 3-4db den/noc to kolise aj mne...robi to pekne vlnky hh. Teraz v zime by to malo ustať 
0 x
Dle infa od dodavatele to vypadá: že je tam spatna dioda , co v mrazu nefunguje.
Akorát mě mrzí že mikrotik se k tomu staví že o ničem neví
Proto všechny 4vadné kusy u mě doma na stole v teple jedou OK
Akorát mě mrzí že mikrotik se k tomu staví že o ničem neví
Proto všechny 4vadné kusy u mě doma na stole v teple jedou OK
0 x
no a co to zkusit dát do pryč, přeci ta jiná série tam tuto součástku nemá, tak by to mělo fungovat i bez ní a ještě lépe ne 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- midnight_man
To správanie sa mikrotiku je úplne nehorázne. Keby mohli, by to zvalili na usera..... ach
0 x
TO : okoun Ta součástka je tam povinná. Nelze ji ostranit
Akorát že se zimou ztrácí výstupní výkon TX
0 x
A co kdyby sem hodil nekdo fotku te soucastky, kde je v RBcku
0 x