❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Starnet

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
milanc
antispam: Ano

Re: Starnet = parazit

Příspěvekod milanc » 14 years ago

Mají to holt vychytané. :p
0 x
Chvalšiny.NET http://www.chvalsiny.net
Stránka zcela věnovaná RouterBOARDům! http://www.routerboard.sk
Osobní stránky http://milanc.chvalsiny.net

okoun

Příspěvekod okoun » 14 years ago

právě jsem měřil a mám tam psáno starnet a rychlost 25/25
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

lolacek

Příspěvekod lolacek » 14 years ago

pro zajímavost přikladam foto z nádražní ulice v ČB.... již nějaky čas se ji sem chystam dat, ale až dnes mi to vyšlo, tak jen tak pro pobaveni :D
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
pokud by náhodou někdo nevyděl, tak se koukněte na kolo toho auta ve vzduchu
0 x
Svět je binární. Buď jste jednička nebo nula.

honzam

Příspěvekod honzam » 14 years ago

lolacek píše:pokud by náhodou někdo nevyděl, tak se koukněte na kolo toho auta ve vzduchu

Foto pěkné. Nevyděl. Ach ta čeština :D
0 x

lolacek

Příspěvekod lolacek » 14 years ago

honzam píše:
lolacek píše:
Foto pěkné. Nevyděl. Ach ta čeština :D

sakra... jak jsem to mohl jen napsat?? nikdy se mnou čeština nebyla kamarad :D
0 x
Svět je binární. Buď jste jednička nebo nula.

triglav

Příspěvekod triglav » 13 years ago

Zajímavé téma, jak starnet leží spoustě lidem v žaludku. Musím se pžiznat, jsem asi 6 let klientem této firmy a nemůžu si absolutně na cokoliv stěžovat, doma mi to lítá 40mb (nejsem na optice, ani nikde na sídlišti), jedu normálně bezdrátem a speedtest ukazuje toto: http://www.speedtest.net/result/1557315384.png za 250kč měsíčně. Konkurence nehrabe ani po paty, 20mb za 450kč a ještě jim to každou chvíli padá, raději ne - nervy mám jen jedny :D. Zde jsem maximálně spokojen a jako věrně platící klient si nemůžu na nic stěžovat, jak služby, tak řešení servisů. Maximální spokojenost. :) Např tady u nás na vesnici má tuto firmu polovina vsi a bsolutně bez problémů, kdežto sosued, co má konkurenci tak ten furt v hospodě brečí, jak mu to chodí pomalu... Jojo, asi na tom něco bude, že starnet má takové velké jméno a zřejmě i spoustu lidí, jinak by konkurenci tak neležel v žaludku, co tady čtu.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 13 years ago

Sakra, to zní dobře :) . Zkus prosím navečer občas stáhnout nějaké 3.5GB ISO Linux instalačky z www.linux.cz a uvidíme jestli to povalí aspoň 4MB/s (tj. 32Mbs) v průměru po celou dobu, tak by to měli hodně slušně na bezdrátu řešené....doma máš co, Mikrotika nebo Ubiquiti?
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 13 years ago

viděl bych to na klasický Burst nebo priorizovaný SpeedTest
0 x

David2006

Nepředbíhejme :mrgreen: v klidu, třebas to z toho vytáhne a všem zde sklapne :D .
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

a jaka ze to je vesnice?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Repkins

Příspěvekod Repkins » 13 years ago

Viděl bych to na pracovníka Starnetu...
0 x

David2006

To je druhá věc, které se zde neubráníš :roll: :wink: .
0 x

triglav

Příspěvekod triglav » 13 years ago

Nevím, jak bych vám to ukázal,ale momentálně stahuju film z uložto za 1.9mb/s (premium acc). Jedná se o vesnici Blansko u Kaplice, na střeše mi visí mikrotik a opravdu pro starnet nedělám. Narazil jsem na tuto forum náhodou, když jsem hledal nějaké info o tom, jak si můžu RB433AH nastavit jako router a nějak jsem tu při projíždění anšel tento topic...
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 13 years ago

triglav píše:Nevím, jak bych vám to ukázal,ale momentálně stahuju film z uložto za 1.9mb/s (premium acc). Jedná se o vesnici Blansko u Kaplice, na střeše mi visí mikrotik a opravdu pro starnet nedělám. Narazil jsem na tuto forum náhodou, když jsem hledal nějaké info o tom, jak si můžu RB433AH nastavit jako router a nějak jsem tu při projíždění anšel tento topic...

Tak to ale nejede rychlosti 40 Mbps....
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

triglav píše:Nevím, jak bych vám to ukázal,ale momentálně stahuju film z uložto za 1.9mb/s (premium acc). Jedná se o vesnici Blansko u Kaplice, na střeše mi visí mikrotik a opravdu pro starnet nedělám. Narazil jsem na tuto forum náhodou, když jsem hledal nějaké info o tom, jak si můžu RB433AH nastavit jako router a nějak jsem tu při projíždění anšel tento topic...

Blansko u Kaplice. Co ti na to mám říct. Sedíš u zdroje abych tak řek. Pokud se nepletu, tak v thýhe oblasti ty firmy koupený starnetem začínaly a většina lidí ze starnetu bydlí v okolí Kaplice směrem na ČB a navíc, mám takovej pocit že starnet tam má snad jenom jednu konkurenci.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků