❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Restarty MK 532 po 2min
Restarty MK 532 po 2min
Po bezproblémovém provozu se mi na MK532 objevil dosti podivny problém. Každé 2min se mi rebootne a v logu je poznámka system critical error. Neměnil jsem žádnou konfiguraci, nový klient také nebyl. Není mi jasné proč se tak začalo dít??? Nemáte někdo tip nebo podobnou zkušenost??? Díky Zdeněk
0 x
U jsem se s tim setkal ... delalo to, kdyz zdroj nebyl dostatecne tvrdej. Jinak lze pouzit notebookove trafa.
DOPORUČUJU:
Adaptér HP f1454a
Adaptér HP k notebooku, 60W, 19V/3.16A, konektor průměr 5.5mm.
380,00 Kč včetně DPH
http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... l&id=58806

DOPORUČUJU:
Adaptér HP f1454a
Adaptér HP k notebooku, 60W, 19V/3.16A, konektor průměr 5.5mm.
380,00 Kč včetně DPH
http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... l&id=58806
0 x
ByZaK píše:watchdog je vypnutý, zadné scripty tam take nejsou. zkusím ten převodník sehnat a uvidim co mi to napíše
P.S. ještě jeden zajímavý poznatek. je to 2 hodiny v provozu poté co jsem vypnul Reboot after fail, zatížené to je cca 2Mbps down a 1Mbps upload. Tváří se to že je vše OK, uvidíme...
Dnes se mi taky po bezproblémovém provozu objevilo 2x za den v logu "system error critical: router was rebooted without proper shutdown by watchdog timer."
Čili restartovalo se to samovolně nevím proč. Ten Watchdog mám zapnutý defaultně z výroby. Mám to vypnout? Když se teda hryzne a bude watchdog vypnutý tak naběhne?
Jediné co mám je přetaktováno na 333MHz ze základních 266MHz nebo kolik to šméčko má

0 x
soucez píše:ByZaK píše:watchdog je vypnutý, zadné scripty tam take nejsou. zkusím ten převodník sehnat a uvidim co mi to napíše
P.S. ještě jeden zajímavý poznatek. je to 2 hodiny v provozu poté co jsem vypnul Reboot after fail, zatížené to je cca 2Mbps down a 1Mbps upload. Tváří se to že je vše OK, uvidíme...
Dnes se mi taky po bezproblémovém provozu objevilo 2x za den v logu "system error critical: router was rebooted without proper shutdown by watchdog timer."
Čili restartovalo se to samovolně nevím proč. Ten Watchdog mám zapnutý defaultně z výroby. Mám to vypnout? Když se teda hryzne a bude watchdog vypnutý tak naběhne?
Jediné co mám je přetaktováno na 333MHz ze základních 266MHz nebo kolik to šméčko má
Teï jsem koukal že Frekvence je zpět na 266MHz to se po restartu nastaví zpět na 266MHz? Vím že jsem to nastavoval na 333MHz.
0 x
soucez píše:soucez píše:ByZaK píše:watchdog je vypnutý, zadné scripty tam take nejsou. zkusím ten převodník sehnat a uvidim co mi to napíše
Teï jsem koukal že Frekvence je zpět na 266MHz to se po restartu nastaví zpět na 266MHz? Vím že jsem to nastavoval na 333MHz.
.. no a neni to zkratka tak, ze kmitocet 333MHz bylo v danou chvili moc a zkratka se kousl ... ne kazdy kousek muze snest frekvenci vyssi za kazdych okolnosti nez 266MHz ... ikdyz teorie je ze by mel jet i na 400MHz.
0 x
Buchar píše:soucez píše:soucez píše:ByZaK píše:watchdog je vypnutý, zadné scripty tam take nejsou. zkusím ten převodník sehnat a uvidim co mi to napíše
.. no a neni to zkratka tak, ze kmitocet 333MHz bylo v danou chvili moc a zkratka se kousl ... ne kazdy kousek muze snest frekvenci vyssi za kazdych okolnosti nez 266MHz ... ikdyz teorie je ze by mel jet i na 400MHz.
No ale ze by to cca měsíc jelo OK. a až teï? Tu frekvenci si to přehodí takto zpátky?
0 x