❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nastaveni p2p spoje v Nku
Re: Nastaveni p2p spoje v Nku
Dá se to naladit je to hra taky jsem si myslel že je nv2 nepoužitelný než jsem našel jak to naladit ted se spoj drží jak přikovanej a v poho dává 130m/130m viewtopic.php?f=4&t=7266&start=45
0 x
pavel5 píše:Dá se to naladit je to hra taky jsem si myslel že je nv2 nepoužitelný než jsem našel jak to naladit ted se spoj drží jak přikovanej a v poho dává 130m/130m viewtopic.php?f=4&t=7266&start=45
Ano, když okotlíš karty jako ty, a máš signál -49 s 24kama na 4km tak to jede, s takovýmto nastavením bych tady moc nerozumoval....
0 x
- midnight_man
hapi bude mat zrejme pravdu, dnes už ťažko vyberiem nezasratý kanál. Čiže jediné čo ostáva je používať Nstreme, ten osvedčene funguje aj v zarušenom prostredí.
//hlavne ze miktorik ukazuje šum na -114db ach
//hlavne ze miktorik ukazuje šum na -114db ach
0 x
bohužel NV2 je dost na prdlačku. Jo pokud je čisto, je to skutečný TDMA se všim co k tomu patří. Pokud neni, sere se to. Mikrotik bohužel poslouchá kladný reakce typu "joo super funguje, máme 50 klientů v rozsahu 10-30km na všesměru a každýmu to jede 512kbps" takže se nemůžeme divit že takhle pracujou. Dost mě taky pobavila pochvala mikrotiku typu dvě SXT proti sobě na 20km a že si to klient pochvaluje a pak mi normis píše, že přez to přenášel net o rychlosti 256kbps
takže říct že to funguje neni celá pravda no. Tady se razí funkčnost že to jede na hranici možností ale z pohledu rychlostí.
Možná kdyby jsme jim řekly že to chceme na 30Mbit peer klient na max 1km tak by asi čuměli. Tim pádem nstreme zůstává stále ve hře jako nejprostupnější komunikace a defakto i plně dostačující a nižší latencí pokud se nejedná o duální spoje.

Možná kdyby jsme jim řekly že to chceme na 30Mbit peer klient na max 1km tak by asi čuměli. Tim pádem nstreme zůstává stále ve hře jako nejprostupnější komunikace a defakto i plně dostačující a nižší latencí pokud se nejedná o duální spoje.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- midnight_man
Už dávnejšie som sa tam na tých fórach, či už UBNT alebo mikrotik stretol s ty, že oni tam poskytuju rýchlosti do 1mbps....Ja tu rozdávam 5-6Mbps, potom nech povedia, ktorá krajina je zaostalá....
0 x