❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

všesměrová + sektorová

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
michal_

Re: všesměrová + sektorová

Příspěvekod michal_ » 13 years ago

0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

to mas na stejny brdo vsecko :mrgreen: tadle muze bejt, ale jak zde jiz nekdo zminil, vulkanizacni paskou omotat vrchni cepicku (ja to nejprv vemu silikonem a az na to pasku, teda v dobe, kdy jsme vseS davali) a dole otvurek na pripadny odtok.Ale jen maly, ne aby tak zahnizil nejaky hmyz :lol:

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

michal_

jeste jeden dotaz k tem vsesmerovkam. Jaky je signal primo pod nima? Chytnu signal pres dve patra niz??
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 13 years ago

michal_ píše:jeste jeden dotaz k tem vsesmerovkam. Jaky je signal primo pod nima? Chytnu signal pres dve patra niz??

to záleží na konkrétních podmínkách, ale rozhodně bych na to nespoléhal
0 x

michal_

Tak to si asi po baraku necham 2.4 a z toho routeru 2.4koveho natahnu utp na strechu do 5ky groove se vsesmerkou.. A casem maximalne vyhodim vsesmerku a koupim 2x sektor + 1x groove..
0 x

Peyrak

michal_ píše:Tak to si asi po baraku necham 2.4 a z toho routeru 2.4koveho natahnu utp na strechu do 5ky groove se vsesmerkou.. A casem maximalne vyhodim vsesmerku a koupim 2x sektor + 1x groove..

to zní jako rozumné řešení
0 x

michal_

a tu dirku vrtat ze spod nebo z boku dole? Jeste sem tu antenu nevidel ale asi ze spod to nepujde, ne??
0 x

Peyrak

záleží co koupíš, já kupuju ty alfy, hned novou ji rozdělám a dole těsně nad konektorem z boku vyvrtám dírku 1,8mm

jinak s tím zatékáním je to krávovina, vrškem do nich neteče, aspoň ne do těch co jsem zkoušel, ta anténa se změnama teploty nadýchá vlhkého vzduchu, ta vhkost v ní kondenzuje a hromadí se tam
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 13 years ago

mam nakupenych kopec roznych vsesmeroviek... humus kazda jedna bez debaty. mozno ako tak funguje d-com. ale ostatne su uplne hovna. teraz som skusil dualnu od ubnt a ostal som milo prekvapeny... je to fakt kvalitne a vyzarovak ma celkom ok aspon podla skusenosti.

casu uvidi, zatial mam na nej len zopar ludi, ale ide podstatne lepsie oproti d-comu
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

ešte keby nestála majlant....
0 x