❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 2.9.30

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
bart.simpson
Kontaktovat uživatele:

Verze 2.9.30

Příspěvekod bart.simpson » 19 years ago

What's new in 2.9.30:

*) improved webproxy-test performance;
*) fixed support for some Novatel U740 (Wireless HSDPA Modem);
*) added support for D-Link DGE-530T;
*) fixed MS-DNS-Server & MS-WINS-Server address retrieval from RADIUS
for ppps;
*) RADIUS provided Interim-Update takes precedence over user configured one;
*) fixed bug - when upgrading from v2.8.x only system package got upgraded;
*) user-manager - logging config for routers;
*) user-manager - multi-object actions affect only objects on active page;
*) user-manager - popout menu;
*) user-manager - multi-page object selection improvements;
0 x
Text vyjadruje me osobni nazory, ktere se nutne nemusi shodovat s nazory nekoho jineho. :-)

http://www.idtnet.org

bart.simpson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bart.simpson » 19 years ago

Tak už mi běží cca 15 hodin UP a zatím žádný problém....
0 x
Text vyjadruje me osobni nazory, ktere se nutne nemusi shodovat s nazory nekoho jineho. :-)

http://www.idtnet.org

jumbocb

Příspěvekod jumbocb » 19 years ago

Up time 16 hodin a v pohodě akorát při updatu mně zakázal MT bezdrátové karty a rozhodil jejich nastavení a po obnovení ze zálohy je vše OK a šlape jak hodiny
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 19 years ago

funguje spravne uz PPPoE klient?
0 x

Zdeněk.hb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk.hb » 19 years ago

jumbocb píše:Up time 16 hodin a v pohodě akorát při updatu mně zakázal MT bezdrátové karty a rozhodil jejich nastavení a po obnovení ze zálohy je vše OK a šlape jak hodiny

Teda nechci nic říkat, ale to je docela závažný problém, když ti to rozhodí Wifiny ..
Skuste to ještě nekdo řádně testnout. Já mám na síti víc jak 55 MK a rozhodně je nehodlám všechny objíždět. Update vždy dělám vzdáleně, jenže pokud mi to rozhodí wifiny, tak se mi už ñepřipojí. :?
0 x
Zdeněk Slanina
Havlíčkův Brod

riddick

Příspěvekod riddick » 19 years ago

stále se neřeší wifi drivery na PC platformě?
0 x

McCall
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod McCall » 19 years ago

Zdeněk.hb píše:
jumbocb píše:Up time 16 hodin a v pohodě akorát při updatu mně zakázal MT bezdrátové karty a rozhodil jejich nastavení a po obnovení ze zálohy je vše OK a šlape jak hodiny

Teda nechci nic říkat, ale to je docela závažný problém, když ti to rozhodí Wifiny ..
Skuste to ještě nekdo řádně testnout. Já mám na síti víc jak 55 MK a rozhodně je nehodlám všechny objíždět. Update vždy dělám vzdáleně, jenže pokud mi to rozhodí wifiny, tak se mi už ñepřipojí. :?

18 aktualizací na PC routerech ... a ani jednou mi to neudělalo ... na RB jsem to ale nedělal ... takže tam nevím ...
0 x
SW správa sítě Hlucin.net

Rychloun

Příspěvekod Rychloun » 19 years ago

McCall píše:
Zdeněk.hb píše:

18 aktualizací na PC routerech ... a ani jednou mi to neudělalo ... na RB jsem to ale nedělal ... takže tam nevím ...

Tak me wifiny rozhodil uz update 2.9.29, rb112.
0 x

Coman

Příspěvekod Coman » 19 years ago

Update 30ks RB po kabelu i bezdrátem - bez nejmenších problémů.

Ale zřejmě je tady bug.
ip firewall connection print count-only vrací tvrdošíjně hodnotu 0, teprve když nechám zobrazit nějaké connections via. ip firewall connection print, tak potom to začne vracet nějaké hodnoty :-(
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 19 years ago

Sa mi zda ze cez tuto verziu ide net nejako sviznejsie ??? Ako keby stranky nabiehali richlejsie , ci sa mi to len zda ? :)
0 x

piti2

Příspěvekod piti2 » 19 years ago

Coman píše:Update 30ks RB po kabelu i bezdrátem - bez nejmenších problémů.

Ale zřejmě je tady bug.
ip firewall connection print count-only vrací tvrdošíjně hodnotu 0, teprve když nechám zobrazit nějaké connections via. ip firewall connection print, tak potom to začne vracet nějaké hodnoty :-(

Ako updatujes RB bez toho aby si sa na neho pripojil cez COM port?
0 x

Coman

Příspěvekod Coman » 19 years ago

Jednoduše. Povolím přístup přes FTP (primárně mám jen SSH) a nahraju tam firmware. Pak provedu pro jistotu zálohu routru a restartuju jej.
0 x

brouk666

Příspěvekod brouk666 » 19 years ago

Nebo tam pretahnu ve winboxu soubory mysi a restartnu.
0 x

piti2

Příspěvekod piti2 » 19 years ago

Coman píše:Jednoduše. Povolím přístup přes FTP (primárně mám jen SSH) a nahraju tam firmware. Pak provedu pro jistotu zálohu routru a restartuju jej.

Takto upgradujes firmware ??? No mne sa to nezda.

Vsetke subory *.npk nakopirujes cez ftp (alebo pretiahnes mysou vo winboxe) do MK a restartnes hej? a je nainstalovany novy firmware . Tak tento postup sa mi nezda.
0 x

Rychloun

Příspěvekod Rychloun » 19 years ago

ale presne takhle to funguje... jen bych o tom nemluvil jako o fw ale jako o operacnim systemu.
0 x