❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
projekt pro umístění antén na panelák
projekt pro umístění antén na panelák
ahoj, neměl by prosím někdo nějaký vzorový projekt, jak má asi vypadat pro umístění antén na panelák? díky
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
statika, požární zpráva, elektro, + UR změna vzhledu staby.. a samozřejmě souhlasy všech vlastníků bj v dotyčné nemovitosti pro to UR, jinak projekt jako každý jiný.. nic bych v tom nehledal..
0 x
no tak to bude pěkně drahé 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
nějak se si nevšim že by kdokoliv tady v okolí řešil něco takovýho 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Okoun se ptal na vzorovný projekt. To že to většina ISP řeší jinak je věc jiná 

0 x
-
no a proto sem mu psal, že to bude relativně klasický projekt jak na "plot u domku" plus všechny ostatní papíry / zprávy
0 x
Otázka jen tak pro zajímavost - kdo požaduje takový projekt? To chce být zase nějaký domovník důležitý a trvá na takové kravině?
0 x
ne, chtěli technickou dokumentaci, šlo mi o to jestli by někdo neměl nějakou dokumentaci jako vzorovou, ale už jsem to nějak sesmolil tak uvidím jestli tam nebude nic chybět.
0 x
V malovani nakraslis, jak si to predstavujes a hotovo. To jim musi stacit. 

0 x
to jsem tak udelal a par slov k tomu 

0 x