❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Napajeni na DIN listu pro klienty

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Napajeni na DIN listu pro klienty

Příspěvekod lwq » 14 years ago

Zdravim vsechny,

mel bych celkem prosty dotaz - mate nekdo odkaz kde se necha koupit spinany zdroj na DIN listu velikosti zhruba napajece pro UBNT zarizeni s vystupem 12 ci 24V (nebo neco mezi) a alespon 1A ? Jde mi hlavne o rozumnou cenu pro klienta, zdroj od BKE (jakokoliv skvely) mi opravdu nezaplatej ... :roll:

Diky moc ! :idea:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

http://www.gme.cz/cz/ps-60-24-din-p751-536.html

používáme je na napájení mediakonvertorů na jedný elektrárně ve venkovní bedně. Jede to tam přes rok bez problemu. Můžu se za ně zaručit. V racku nám napájí dokonce 6 media konvertoru + gsm + poseidona jeden tenhle zdroj.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 14 years ago

Docela podobne BKE zdrojum ... Pekne, ale ja potrebuju neco ke klientum, tedy mi staci nebo co utahne CPE a domaci wifi, maximalne jeste switche a vleze se do treba petikila ... :roll:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

jo až tak jo, hmm tak si projdi gme, maji tam toho hodně na výběr i různý výkony.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků