Informace za uplynulých 30 dní z Google Analytics:
Firefox 49,77 %
Chrome 18,45 %
Opera 15,12 %
Internet Explorer 14,47 %
Safari 1,33 %
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zastoupení prohlížečů na ispforum.cz k 2011/05
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
Zdeněk Švarc píše:Informace za uplynulých 30 dní z Google Analytics:
Firefox 49,77 %
Chrome 18,45 %
Opera 15,12 %
Internet Explorer 14,47 %
Safari 1,33 %
Hodne zajimave. Je videt ze IT komunika moc IE nemusi

0 x
vlastně jsem ani jinej výsledek nečekal ale nečekal jsme operu tak vysoko.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Opera je dobra, pouzivam. IE 9 je tez slusny a hodne rychly.
0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Pouzivam vsude Operu, jen na mobilu Safari a nemuzu si pomoci - ostatni prohlizece se na Operu tak maximalne dotahuji ... 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Po 5ti letech na firefoxu me uz prestal bavit a presel jsem na chrome a je to proste ulet, rychlost startu (nez FF zkontroluje vsechny moduly a pod, tak chrome uz nacetl 10 stranek) ale i renderingu se neda srovnavat. Firefox mi navic cas od casu zatuhnul na treba 8s, pripadne spadnul uplne. V chrome mi max spadne jeden panel, ostatni jednou dal (oddelene procesy). Navic kdyz ted z FF4 odstranili postranni panel se zalozkama, tak me u neho uz nic nedrzi. Chrome take daleko lepe skaluje, wokna totiz vic vlaken (FF) moc nezvladaji.
0 x
Chrome jsem zkoušel už dřív, ale měl jsem v několika eshopech rozhozené stránky, takže jsem ho zavrhl a vrátil se zpět k Firefoxu
0 x
jsem only chrome, když dojdu ke kompu kde není, hned ho instaluju
firefox je pomalej nemotornej, ie neberu už z principu, opeře jsem nikdy na chuť nepřišel, safari není špatný, ale na chrome nemá 

0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Schvalne - kdo z vas zkousel i Operu ? Treba z Vas kdo jste podlehli masazi Google a nainstalovali ten jejich Chrom (!= ze je spatny, je fajn, ale ...) ...

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Walkeer píše:Po 5ti letech na firefoxu me uz prestal bavit a presel jsem na chrome a je to proste ulet, rychlost startu (nez FF zkontroluje vsechny moduly a pod, tak chrome uz nacetl 10 stranek) ale i renderingu se neda srovnavat. Firefox mi navic cas od casu zatuhnul na treba 8s, pripadne spadnul uplne. V chrome mi max spadne jeden panel, ostatni jednou dal (oddelene procesy). Navic kdyz ted z FF4 odstranili postranni panel se zalozkama, tak me u neho uz nic nedrzi. Chrome take daleko lepe skaluje, wokna totiz vic vlaken (FF) moc nezvladaji.
je vidět že o FF 4.0 víš kulový. Navíc když si do FF dáš hromadu modulů což pro chrome moduly skoro nejsou a nebo jsou ale nejdou tak hluboko do systemu prohlížeče. Všechno co jsi napsal že FF neumí totiž FF umí. Ale jak píšeš, na chrome jsi přešel proto, že te FF přestal bavit.
Nicméně pokud mám hovořit o prohlížečích v rovině čistě profesionální v podobě dodržování webových standardů tak bych je srovnal jinak. FF, Opera, >IE8 a až pak chrome. Díky chromě se museji občas dělat v grafice pěkný vopičárny tak jako kdysi za dob <IE6. Opera zase masivně cachuje takže když se na stránce něco změní, tak ta mrcha má problem to načíst když je defaultně nastavená. Takhle byc mohl o prohlížečích povídat dlouho.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
hapi píše:Walkeer píše:Po 5ti letech na firefoxu me uz prestal bavit a presel jsem na chrome a je to proste ulet, rychlost startu (nez FF zkontroluje vsechny moduly a pod, tak chrome uz nacetl 10 stranek) ale i renderingu se neda srovnavat. Firefox mi navic cas od casu zatuhnul na treba 8s, pripadne spadnul uplne. V chrome mi max spadne jeden panel, ostatni jednou dal (oddelene procesy). Navic kdyz ted z FF4 odstranili postranni panel se zalozkama, tak me u neho uz nic nedrzi. Chrome take daleko lepe skaluje, wokna totiz vic vlaken (FF) moc nezvladaji.
je vidět že o FF 4.0 víš kulový. Navíc když si do FF dáš hromadu modulů což pro chrome moduly skoro nejsou a nebo jsou ale nejdou tak hluboko do systemu prohlížeče. Všechno co jsi napsal že FF neumí totiž FF umí. Ale jak píšeš, na chrome jsi přešel proto, že te FF přestal bavit.
Nicméně pokud mám hovořit o prohlížečích v rovině čistě profesionální v podobě dodržování webových standardů tak bych je srovnal jinak. FF, Opera, >IE8 a až pak chrome. Díky chromě se museji občas dělat v grafice pěkný vopičárny tak jako kdysi za dob <IE6. Opera zase masivně cachuje takže když se na stránce něco změní, tak ta mrcha má problem to načíst když je defaultně nastavená. Takhle byc mohl o prohlížečích povídat dlouho.
pod tohle se muzu podepsat...
0 x
Jan Ptáček
presně tohle jsem čekal že se to zvrhne k flame o prohlížečích. Já jsem také od začátku co vyšel na firefoxu. Občas chrome. Opera je přeplácaná a zbytečně složitá pro uživatele. U firefoxu mě vyhovují pluginy. IE zavrhuji z principu
0 x
honzam píše:presně tohle jsem čekal že se to zvrhne k flame o prohlížečích. Já jsem také od začátku co vyšel na firefoxu. Občas chrome. Opera je přeplácaná a zbytečně složitá pro uživatele. U firefoxu mě vyhovují pluginy. IE zavrhuji z principu
ja tady zadny flame nevidim - pouze vyjadreni toho kdo co pouziva a proc....
0 x
Jan Ptáček
neboj to se rozjede 

0 x