❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)
Re: 10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBride 10GHz ...)

Naposledy upravil(a) David2006 dne 23 Apr 2012 19:26, celkem upraveno 1 x.
0 x
okoun píše:mimochodem, jak zde padlo že UBNT 10GHz bude wifi, tak by mě zajímalo z čeho je to čerpáno? třebas to wifi vůbec nebude..
jistě že to pojede na 802.11. To už je hotový takže jenom přepadíme chipsety a jede se dál.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
-
chipsety ani nie, ael RF cast. softverovo zmenia masku a je to na 10G, to ze to prijma a vysiela na tej istej frekvencii im neprekaza.
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk
http://www.citicom.sk
Jen k tomu Stimbuildingu - ano, běží, sestřelí to max. občas nějaká lama, co si koupí spoj a než to naladí, tak sestřelí někomu něco, řeší se to dle velikosti firmy (sestupně) domluvou, nůžkami, nebo megafonem na plný kotel z 1 metru
Jinak Stimbuilding běží na dolních
A je tam na výlezu cedule jak kráva, že na DOLNÍCH.

Jinak Stimbuilding běží na dolních

0 x
hapi píše:okoun píše:mimochodem, jak zde padlo že UBNT 10GHz bude wifi, tak by mě zajímalo z čeho je to čerpáno? třebas to wifi vůbec nebude..
jistě že to pojede na 802.11. To už je hotový takže jenom přepadíme chipsety a jede se dál.
ale ono je to jedno, i kdyby vysílali fullduplexně, tak by jste měli výhrady, protože to přeci nestojí takových peněz.

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
to okoun nejde o penize, ale o kvalitu zarizeni ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ne pokud vim tak Michal si to rozmyslel prave kvuli toho jaka kvalita toho zarizeni to byla ... a prave mu bylo blbe prznit pasmo
ono cena byla pkna ochrana proti lezeni blbcu do tohoto pasma .. ale doba se meni a dejme tedy prilezitost levnemu dreku z ciny, ale jen pokud bude plnit stejne pravidla ... proste jak se rika, kazda hra ma sve pravidla a pokud je hraci dodrzi, muzeme si hrat vseci

ono cena byla pkna ochrana proti lezeni blbcu do tohoto pasma .. ale doba se meni a dejme tedy prilezitost levnemu dreku z ciny, ale jen pokud bude plnit stejne pravidla ... proste jak se rika, kazda hra ma sve pravidla a pokud je hraci dodrzi, muzeme si hrat vseci

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
já bych právě řekl že blbci mají ty peníze
neříkám tedy že všichni, ale nechápu kde berete garance že ten kdo má peníze tak to někomu neshodí
a já jsem také blbec, protože peníze nemám, za ty peníze které vyberu od lidí to mám přesně na korunu na výdaje. asi také začnu nakupovat málo konektu na počet lidí, jako ostatní a budu mít peníze na 10GHz

a já jsem také blbec, protože peníze nemám, za ty peníze které vyberu od lidí to mám přesně na korunu na výdaje. asi také začnu nakupovat málo konektu na počet lidí, jako ostatní a budu mít peníze na 10GHz

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:mimochodem, jak zde padlo že UBNT 10GHz bude wifi, tak by mě zajímalo z čeho je to čerpáno? třebas to wifi vůbec nebude..
Je vysoce nepravdepodobne, ze by ubnt kvuli pomerne mrnavemu ceskemu trhu vyvinulo zcela jinak koncipovany hw a jeho ovladani jako jedinecnou nestandardni polozku zaintegrovali do sveho AirOs.
Je vysoce nepravdepodobne, ze by avizovane rychlosti byli schopni dosahnout na jedne polarizaci v kanale 28MHz.
Cili ano - nabeton to nikdo nevi, ja rozhodne ne. Ale vychazim z dostupnych informaci a celeho dosavadniho porfolia ubnt.
0 x
no tak já to zatím nenasadím, protože ubnt fakt nee, čekám až se s tím pořádně rozjede trh a začne to dělat někdo kdo dělá i kvalitní antény na 5G.
stále totiž věřím tomu, že to začne dělat ještě někdo jiný a to ve stejné kvalitě HW jako jsou dnešní spoje za desetinu milionu
stále totiž věřím tomu, že to začne dělat ještě někdo jiný a to ve stejné kvalitě HW jako jsou dnešní spoje za desetinu milionu
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
okoun píše:no tak já to zatím nenasadím, protože ubnt fakt nee, čekám až se s tím pořádně rozjede trh a začne to dělat někdo kdo dělá i kvalitní antény na 5G.
prave pro tu kvalitu jsou ty ceny takove jake jsou

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
to je jako NS5 proti canopy CPE. Obojí vypadá stejně ale cena je 4x větší a proč asi? Canopy vydrží 20 let, NS5 2 roky 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik