Leeonek píše:no 14 db možná, myslel sem s nějakou normální anténou paraboloidního typu
Funguje je to jako prime feed, klidne to muzete dat do ohniska paraboly
Leeonek píše:no 14 db možná, myslel sem s nějakou normální anténou paraboloidního typu
Jardax píše:Ja na tom screenu vidim cca 40/40, coz mi nejaka nedava tech teoretickych 200 ani smykem
Leeonek píše:psal jsem tady dotaz co to udělá s ospf, pokud se na tom rozpadá několikrát denně ospfko tak jak na klasickém ubnt ikdyž link drží a nevypadne paket, pak se takový spoj degraduje opravdu jen na "konce" kde už ospf není. Tím by se alespon u mě velmi omezila možnost využití těchto spojů a na páteř bych se musel poohlédnout po jiném hw. Podařilo se Vám to nějak vyřešit?
Leeonek píše:jo, taky jsem si toho ponejprv nevšímal, ale když jedu někde na zálohu čistě přes ubnt, dle situace se to třeba 5-10x za den rozpadne. Ikdyž se přes ten spoj při komunikaci neztratí za ten den ani jeden ping. Pak jsem si začal všímat v logu hláškám o ospf a bývá jich tam docela dost, většinou to naskočí hnedka, a rozpojení se možná vůbec nekoná, ale těch co rozpojení trvý dýl (třeba pi několik vteřin) je tam na můj vkus poměrně dost. Na jiných spojích jsem to nezažil (teda pokud se opravdu fyzicky nerozpojí). Možná dělám něco blbě, ale nevím co
hapi píše:ptp mod je pro spoje který nemaji jiné východisko a protistrana chtě nechtě přijímá všechno třeba seriovej port a podobný druhy připojení. ptp nefunguje na wifi protože neni zřejmí komu to patří i když je to ptp spoj.
Insider píše:Jardax píše:Ja na tom screenu vidim cca 40/40, coz mi nejaka nedava tech teoretickych 200 ani smykem
Je patek.. Mrkni na to v pondeli, zrak se ti zlepsi a uvidis to co ja
Jardax píše:Insider píše:Jardax píše:Ja na tom screenu vidim cca 40/40, coz mi nejaka nedava tech teoretickych 200 ani smykem
Tak clovece asi jsem ztracenej pripad, je sice pondeli, ale zrak se mi nelepsi a furt tam vidim to samy ... tedy nic moc
Insider píše:Ja na tom screenu vidim cca 40/40, coz mi nejaka nedava tech teoretickych 200 ani smykem
Tak clovece asi jsem ztracenej pripad, je sice pondeli, ale zrak se mi nelepsi a furt tam vidim to samy ... tedy nic moc
Tak zkus dovolenou.. tech 200 není teoretických, ty jsou praktické.. nebo zkus F5, treba to mas v cachi.