❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Gryfy jen ze vnitřní sítě ..
Gryfy jen ze vnitřní sítě ..
Zdravím vypl jsem na mk port 80 tim pádem se nemůžu dostat na grafy.Ale potřeboval bych udělat to abych se na grafy dalo dostat z vnitřní sítě.Skousel jsem to přes foward ale nějak neuspěšně.Nemá někdo s tím skušenosti,.
0 x
BIGG píše:přesměruj si to jinam, třeba na 860 a pak zadáš do prohlížeče třeba 10.0.0.1:860
ahoj přesměrovat myslis 80 port dat na 860
0 x
nenene, zapni si ten webserver na MKčku a dopiš tam rozsah subnetu odkud se tam dostaneš. To stačí.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
hapi píše:nenene, zapni si ten webserver na MKčku a dopiš tam rozsah subnetu odkud se tam dostaneš. To stačí.
mužeš mě nějak nakoupnout netuším jak to myslíš ...
0 x
v ip/service si zmen web tika na jiny port a da se tam nastavit z jakych ip nebo rozsahu bude dostupny.
0 x
Maxik píše:v ip/service si zmen web tika na jiny port a da se tam nastavit z jakych ip nebo rozsahu bude dostupny.
paráda díky to jsem ani netušil že to jde ... a prosimte je mozne nastavit dve ip ale kazda z jineho subnetu
0 x
budeš muset použít pravidlo do filtru.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
hapi píše:budeš muset použít pravidlo do filtru.
filtru jo ... můžeš mě nakoupnout jak díky
0 x