- 5 miniPCI
- 3 Gigabit Ethernet
- 800MHz CPU
- 2 USB 2.0
- microSD
- Fan headers
- 9-30V
- Four sectors,
one backbone
- Available next month
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB435G
vzhledem k výrazné podobnosti s RB433 asi to rušení karet neřešili, jen poupravili tu platformu
ale nápad dobrej

ale nápad dobrej
0 x
- maacher222
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
další šmejd co s nim budou mít někteří problemy.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
šmejdem bych to nenazíval. Pořád jste chtěli Gigové porty na RB433 konečně tu jsou a zase se to nelíbí. Samozřejmě karty mohli vyřešit lépe ale co už
0 x
no neházejme flintu do žita, třeba to nějak odrušili, minimálně to zvládne celkem 3 karty které budou daleko od sebe
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
4gd1 píše:kdo uz 435G drzel v ruce ?
vyjde příští měsíc
0 x
v Madarsku na MUM jsem ji dnes drzel ... i ty ostatni ficurky od mikrotiku a la "bullet" atd...
0 x
neni moc co, prakticky co jsem cetl v jinych tematech za novinky od MikroTiku, tak jen toto live odprezentovane i s vyrobkama... mikrotik tu mel jednu prezentaci dnes, zitra predstavi 5.0 stable to asi tak vse od nich
0 x
neví někdo jak opravit zařazení tématu? Omylem jsem to dal do bezdrátový hardware
0 x
4gd1 píše:neni moc co, prakticky co jsem cetl v jinych tematech za novinky od MikroTiku, tak jen toto live odprezentovane i s vyrobkama... mikrotik tu mel jednu prezentaci dnes, zitra predstavi 5.0 stable to asi tak vse od nich
5stable? ze uz konecne finalni verze, po mesicich testovani a beta a rc verzi? Budu jen potesen

0 x
necekal sem ze te uspokoji kdyz z nazvu verze odstrani rc.
0 x