❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB750G L4 vypíná NAT pravidla
Re: RB750G L4 vypíná NAT pravidla
tak je pravdepodobny ze u tak noveho zarizeni jako je 750G se mouchy vychytaji az v poslednich verzich to bych zkusil jako 1 kdyz by to pod 4.x zlobilo.
0 x
Tak nic.
30 mint to jelo bez problému a pak se problém zase vrátil.
2 minuty jede, pak mi odpojí komunikaci skrz, ale na rozhraních pingá.
Rastartuju síťovku v pc a vše na 2 minuty zase naskočí.
Jdu zjišťovat, jestli to bude dělat i v jinejch režimech.
30 mint to jelo bez problému a pak se problém zase vrátil.
2 minuty jede, pak mi odpojí komunikaci skrz, ale na rozhraních pingá.
Rastartuju síťovku v pc a vše na 2 minuty zase naskočí.
Jdu zjišťovat, jestli to bude dělat i v jinejch režimech.
0 x
reklamace. Stane se.
Nebo si zkontroluj kabely a radši je vyměň.
Nebo si zkontroluj kabely a radši je vyměň.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
taky jsem resil pred nedavnem problemy s RB750G , chovalo se to po upgradu doslova chaoticky . Zapojeni ciste jako router .
Nakonec jsem ho vynenil za jinej kus , ale v tom problem asi nebyl. A Zjiztil jsem i spatne nacvaklej kabel. Ten "problem" router jsem zatim nemel cas otestovat.
Jinak k tvemu problemu , errory a dropy na interfacu ti neskacou ?
Nakonec jsem ho vynenil za jinej kus , ale v tom problem asi nebyl. A Zjiztil jsem i spatne nacvaklej kabel. Ten "problem" router jsem zatim nemel cas otestovat.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Ladik píše:Ze by vadna sitovka?
Ahoj Lada
síťivka je v pořádku. pracuju s ní každý den. Musela by to být jedině kombinace RB a mojí síťovky
ef píše:Není náhodou na tom PC win vista?
Je v tom W7
reset píše:taky jsem resil pred nedavnem problemy s RB750G , chovalo se to po upgradu doslova chaoticky . Zapojeni ciste jako router .
to byla samozřejmě moje první věc, kterou jsem vyměnil. Testuju to na stole, takže kabeláž je proházená nějkolikrát.
0 x