❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
bridge proti bridge
bridge proti bridge
našel jsem v síti spoj kde byl na obou stranách nastaven mód bridge a normálně fungoval. nemáte s tím někdo zkušenost? Zda to třeba není lepší než mít nastaveno Bridge - Station WDS??? diky
0 x
ne neni. Proč museji někteří furt vymejšlet kraviny?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
to je typická situace AP proti AP a mezi sebou si posílaji WDSko. Nic zvláštního.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
- midnight_man
a je to realne pouzitelne? to ze AP musi aj pripajat klienta a aj pracovat s konektivitou...uf uf
0 x
djofry píše:našel jsem v síti spoj kde byl na obou stranách nastaven mód bridge a normálně fungoval. nemáte s tím někdo zkušenost? Zda to třeba není lepší než mít nastaveno Bridge - Station WDS??? diky
no zda sa mi ze si zle pozeral, videl si asi na jednom mod bridge a na druhom station, kde satation sa ako klient pripaja na bridge ktore je ako AP ale prijme len jedneo klienta, ide to aj v MK level 3 a prenasa to mac aderesy vsetkych zariadeni na sieti za tym pripojenej ("bezdrotovy drot") .
0 x