Mato1: Nevím co udělat s Ispadminem, snad leda downgrade, pokud máš udělanej dump disku, ale pokud máš udělaný zálohy configu routerů , tak bych v routerech obnovil konfiguraci co tam byla třeba včera, aby to aspoň trochu řídilo provoz.
Thomeless píše:Zvazuju nakup ISPadmina, moje pozadavky od toho jsou:
- prehledna databaze klientu s fakturaci a jednoduchym zauctovanim v podobe importu z banky
- klientske rozhrani s prehledem plateb a moznosti zmeny tarifu
- shaping klientu
- vyjimecne hromadny emailing
- dohled nad vysilacema - poslani sms pri nefunkcnosti
Po posledni prispevcich co tu ctu mam obavy zda moje naroky nejsou prehnane
Muze mi nekdo se zkusenostma s ISPadmine tento soft doporucit? nebo se mu radsi vyhnout a hledat neco jineho?
- prehledna databaze klientu s fakturaci a jednoduchym zauctovanim v podobe importu z banky
- shaping klientu
Muze mi nekdo se zkusenostma s ISPadmine tento soft doporucit? nebo se mu radsi vyhnout a hledat neco jineho?
JaCi píše:prosim mohl by me sem nekdo placnout nasledujici?? /data/support/ispadmin_support/images/map*
podporu se uz radej neodvazuju otravovat protoze bych byl poucen ze to chce skoleni -bohuzel ti ... v distribuci verze 3.50 s kterou jsem zacinal
tohle nemaj) ..jak rikam -to co se za docela slune prachy prodava je porad jen neodladena prvni beta
diiiky
BTW: ted jsem posilal dotaz, ale treba nekdo poradi tady: pokud vystavim rucne fakturu a k ni zalohovou, tak na zalohove je jako VS cislo zakaznika. S tim me firmy pri dalsi zalohove vyfakujou ze ma stejny cislo - lze to nastavit tak aby zalohove faktury mely cisla z ciselne ready faktur ?? ..a bylo to tedy pouzitelne
JaCi píše:taky ??? ...nevykreslujou se me v mapach (ostatni-mapy) routery -pritom ale paterni trasy jo, kdyz kliknu kde vim ze je router, ukaze se popis. V logu apache je v ten okamzik (a totez jsem vytahl z tcpdumpu)
File does not exist: /data/support/ispadmin_support/images/map-router-online.png (a dalsi pro offline) -takze predpokladam ze /data/support/ispadmin_support/images/map* jsou soubory pro vkladani do map...
Pintero píše:Pokud mas sitku do 100 klientu, tak ti ISPadmina klidne doporucim, jinak ne.
- shaping klientu
Po posledni prispevcich co tu ctu mam obavy zda moje naroky nejsou prehnane
michal.siman píše:Lidi ktery to maj a funguje jim to, jsou zticha, namaji potrebu to tady cist protoze nemaji zadny problem. Lidi co jim to nefunguje rvou do sveta jaky je to hnus, bohuzel v pripade ispadmina jsou to lidi co ho ani nikdy nekoupili, jen si ho vyzkouseli, a nebo si neplati aktualizace ani technickou podporu atd. Ja se budu zase opakovat, ISPADMIN je dokonaly system bez ktereho si nedokazu predstavit zivota myslim to smrtelne vazne. Bohuzel, stejne jako kazdy univerzalni system neni dokonaly a nezavdeci se kazdemu. Bez pochopeni tohoto si ho nekupuj. Stejne tak reknu k vyvojarum ze jsou to ochotny lidi na svych mistech, nicmene nejsou to bozi a nejsou to ani supermani a jako kazdy z nas se taky obcas spletou a take se neustale uci - popravde kolik vyvojaru muze mit v ceske republice zkusenosti s podobnym systeme jako ispadmin? A pokud to chces videt, v realu, sedni a prijed k nam kousek od Plzne a ja ti to rad predvedu. Tecka