❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

do kterých antén vám zateklo?

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Repkins

Re: do kterých antén vám zateklo?

Příspěvekod Repkins » 15 years ago

Můžu jedině souhlasit s PPP76. Káble od Klímy beru už dva roky a rozdíl mezi klímokáblem a běžně dostupným je víc než patrnej. Signál z antény při stejným nastavení karty je silnější a zlepšily se i parametry spojů. Takže jsem se vyprdnul na to, abych se krájel s vlastním kabelem nebo dával nějakej tajwanskéj šlauch a měl nejistej výsledek. Taky jsem si nejdřív říkal, že je to fuk, jakej kabel tam mrsknu, hlavně když má co nejmenší útlum... Ale pak jednou za mnou dojel Klíma, dali jsme řeč, probrali pár zkušeností z praxe a já vzal pár káblů na zkoušku... a už je dávám všude... Už jsem si vyzkoušel, že když se někde něco vodrbe, tak se to za čas vymstí... (Děláš velkou chybu, Jaromíre. To se ti vymstí. Co zas? No to tvoje vracení sirek do krabičky... Jednou to poznáš. :lol: )

Jinak k tématu... Zateklo mě do paraboly od DCOMu 5GHz a hojně zatíkalo do 2,4GHz parabol od firmy WAX - předchůdce PROWAXU. S WAXem jsem byl celkově nespokojenej. Drahý jak prase, parametry nic excelentního a ještě co chvíli plnej ozařovač H2O (vody). Nakonec jsem začal používat Pacific Wireless.. Byly levnější než WAX a kvalitnější. Možná proto značce PROWAX zrovna moc nefandím.
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 15 years ago

no já mám také na jendom dcom talířku 5GHz naprasklej plast zářiče a z atím je to OK, je to trochu časovaná bomba, naštěstí je to pouze záložní spoj
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...