prosím o radu ve kterém menu mohu najít statistiku live datového přenosu k jednotlivým WIFI klientům
Peace, Děkuji

teo píše:Mám v síti první MikroTik a teprve se seznamuji...![]()
prosím o radu ve kterém menu mohu najít statistiku live datového přenosu k jednotlivým WIFI klientům
Peace, Děkuji
Radoko77 píše:teo píše:Mám v síti první MikroTik a teprve se seznamuji...![]()
Peace, Děkuji
musis si vytvorit ku kazdej IP minimalne SQ
teo píše:Radoko77 píše:teo píše:Mám v síti první MikroTik a teprve se seznamuji...![]()
Peace, Děkuji
musis si vytvorit ku kazdej IP minimalne SQ
Mám toho Mikrotika jako AP osazené dvěmi miniPCI kartami a obě vysílají jako vysílače kde se přímo napichávají lidi; tento Mikrotik se nechová jako router atd jelikož se o to stará Server s Linuxem...
Mám teda Aplikaci WINBOX - ve kterém Menu najdu to vytvoření ke každému IP to SQ ?
Respektive mohl by jste mi prosím poslat třeba i scanshot toho nastavení jak to vypadá? (Mám totiž ten Mikrotik ani ne týden)
Děkuji
Tom@sek píše:Taky jsem to udělal. přidal jsem přes to červné plus do všech záložek queue; interface;resource rules.
jenže v záložkách graphs nic není.
Vadí tomu že mám ip adresu routeru stále 0.0.0.0.? jinak prosím o navedení kde ji změnit. Když jsem to nepotřeboaval tak jsem to viděl a ted to nemužu najít.a to jsem hledal i tady na foru..
Tom
Besito píše:Tom@sek píše:Taky jsem to udělal. přidal jsem přes to červné plus do všech záložek queue; interface;resource rules.
Vadí tomu že mám ip adresu routeru stále 0.0.0.0.? jinak prosím o navedení kde ji změnit. Když jsem to nepotřeboaval tak jsem to viděl a ted to nemužu najít.a to jsem hledal i tady na foru..
Tom
Ale je, ve složce tools/graphs -> queue rules (nebo tak nějak) se musí zapnout funkce grafu a pak už jen přidáváš záznamy do SQ (v QT to nefunguje)
VP-NET_Cvikov píše:Besito píše:Tom@sek píše:Taky jsem to udělal. přidal jsem přes to červné plus do všech záložek queue; interface;resource rules.
Tom
Ale je, ve složce tools/graphs -> queue rules (nebo tak nějak) se musí zapnout funkce grafu a pak už jen přidáváš záznamy do SQ (v QT to nefunguje)
Navážu na toto dotazem Lze nějak tvořit grafy QT. Tedy ne grafy jednotlivých interface, ale přímo jednotlivých queue. Děkuji.