❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Podobnú skúsenosť mám s impulzným zdrojom od MaxLi X k. Aj po pripojení napriamo mi mrzol RB133C Po otvorení zdroja som pochopil prečo Kvalitný zdroj je kvalitný zdroj! Pre RB800 používam zdroj z tlačiarne je výkonný a to nehovorím o koncepcii vnútorného zapojenia a odrušenia. Zatiaľ musím povedať že nemrzne a max teplotu čo som na ňom mal bola 57 C
0 x
Niesom ISP, iba clovek co ma zalubu v lamani ludskych moznosti.
Zdravim,.uz se dlouho nikdo neozval a ani tu nepsal. Jak je to s tymi RB800 ted?, prisli ste na neco?, ale to stale nejede jak ma?,...atd. dajte PLS vediet, ako to je a ake su skusenosti snimi teraz,..
ppp76, tak to sa mi konecne paci , Uz mi na niektorych miestach RB600 nestiha (CPU 30-95%), tak uz by bol najlepsi cas tam skusit RB800,..len som sa ju neodvazil kupit, pokial niekto nenapise, ze je to OK,.. a ze je stabilni..
Nijak ja sem je bral na ipmedii a primo sem se tam zeptal . V lete mi na ferovku prodejce rekl ze tam dva posldni kousky ze stary ale dalsi tejden mj prijit novy tak sem tejden pockal a bylo to . JIank ta chyba s tim zarmzanim se da reklamovat a normalka to uznaj .