Čeká mě kontrola ČTÚ, prý budou chtít vidět účetnictví a budou chtít mluvit s mými zákazníky.
Mají prý podezření, že podnikám v rozporu se zákonem o elektronických komunikací.
Licenci mám

Mají na to právo ? Netušíte někdo ?
Standula píše:Ahoj,
kdyz uz tu resite kontrolu ctu, asi to nebude presne k tomuhle tematu, ale zajimal by me Vas pristup k nasledujici situaci:
Klasicky preprodavac ADSL, na baraku, ktery je obrostly stromy jsou 4 vsemerovky, na dalsich 3 bodech rovnez vsesmerovky, vetsina 5GHz. Takze ac sme u nas takrka 2 ISP, diky tomuto subjektu je cele pasmo skoro plne. Vestina spoju tohoho ISP, bezi mimo pridelene kmitocty, napr. 5100-5200. Nekolik vsemerovek je dokonce cca 150 metru od sebe a bezi na stejnem kanale. Vcera jsem dokonce nasel spoj j na frekvenci 5765 Mhz. Na vsesmeroky posazene velice vysoko, pripojuje klienty velice blizko, takze urcite mimo rozsah vsesmerky. Navic je v ceste jeste pomerne dost vzrostly a kosaty strom. Tato instalace neni ojedinela, prakticky kazda je takova, od propalovani stromu UBNT vyrobky, az po nejaky UBNT previt, jen tak lezici na prapetu okna.
Takze si uz nejakou dobu kladu otazku, zavolat ci nezavolat CTU ?
miki9 píše:Ano, bohužel, jedná se o veřejnou síť.
Ne ne, budu převádět lidi z OSVČ na s.r.o. a když jsem žádal o osvědčení u ČTÚ pro s.r.o., tak se podívali na mé stránky a viděli, že už vystupuji pod s.r.o
A tak hned započali správní řízení, že poskytuji služby bez osvědčení. Na OSVČ samozřejmě osvědčení mám.