❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB411AR - zmizelo onboard radio
RB411AR - zmizelo onboard radio
ahoj, mám tu jeden RB411AR, v miniPCI mám vloženou CM9, která je přívod konektivity, po ethernetu to jede do jedný domácnosti včetně napájení a tím onboard 2,4G rádiem je ještě skok dolů pod kopec do jednoho domu, teď se mi ale ztratila ta onboard karta, ve winboxu není vidět. Uptime byl cca 100 dní, po resetu se neobjevila, po upgradu z 3.23 na 3.25 taky ne, reinstall přes sériák jsem zatím nezkoušel, má to vůbec cenu??? Stalo se to už někomu??? Dá se to zprovoznit nebo reklamace???
0 x
Mě se to stalo v PC. přehazoval jsem karty do jiných slotu a nepomohlo. Tak jsem tam dal misto toho jinou. NEdalo mě to a vratil jsem tam tu puvodni a už to zase šlo v pohode a našlo ji to.
0 x
Toto sa aj mne stava uz asi na troch RB411AR... Ked som ju par krat zapol a vypol karta nabehla v poriadku... ale po restarte opat zmizla.. podla mna to riesi len reklamacia... AJ fw som skusal nahrat novy.. atd...
0 x
teď jsem byl v aspě, tenhle jsem vyreklamoval a jdu dát na střechu novej
0 x