hapi píše:insider: tak nevim jestli si děláš prdel nebo co. Jistě víš že alcoma má filtry takže nemůžeš ladit kam chceš po pásmu takže seš jaksi uvězněnej na 3 celích kanálech a ty málo zarušený který jsou vejš nevyužiješ. No a taky nám alcoma poslala jednotky s jinym filtrem takže asi tak. Nicméně starý jednotky nefungovaly taky.
Člověk si sežene spektrák aby někoho nesundal a když člověk postupuje podle pravidel, tak ho zjebeš za digihru. S takovym ohlasem se na rekognoskaci můžu pro příště vysrat jako ostatní. Abych tady běhal se spektrákem v ruce jako kretén a všichni koukaly co že to jako chytá... nasrat
Příště koupim tvůj HW a nastavim výkon v 10GHz co to dá a připojim 60 parabolu a čágo. Tohle už mě fakt sere.
Druhá polarizace:
Neber to osobne.. to je moje osobni deformace. Se spektrakem nemusis behat aby fungoval, staci si stoupnout s Hornou, pekne to ocuchat, podivat se po okoli, slajnovat lokaci, zvolit polarizaci (teda pokud nejakou to zarizení vubec ma..

) Zvolim kanalovy par, naklepnu v menucku spoje kanaly, dosmeruju a trada.. A interni kanalovy analyzator? Na ten ani nesahnu. Zrovinka vcera jsem upgradoval v humpolci na AirOne, kde jsem dekoval vsem svatym, ze netrpim kanalovou obrnou, jako nekteri jini, protože kanálová smítkovská kombinace 1/10 všem nevoní, ale tady to byl rozdíl mezi 160 a 180mbit/s. Zakaznik ma spoj na kanalech ktere jsou nejvolnejsi, MSE je -35dB pro 256QAM, uroven signalu -57dBm a jedůůůů. Půlka Humpolce už kulí mbity tama zpátky přes nový spoj.
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz