❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nejkvalitnejsi anteny na trhu ?
Re: Nejkvalitnejsi anteny na trhu ?
A je to žárově pozinkované, nebo jen galvanika? Na tu cenu bych nic neříkal, kdyby jsem to například vyráběl někomu jako kusovou výrobu tak by to vyšlo určitě na tyhle peníze, ale tady už na to musí mít spoustu přípravků a čas na výrobu bude o hodně kratší, než při kusové výrobě. Vidím to například při koupi obyč. držáků na klienty. Za jeden okolo cca 120,- Kč a to se mi to za to nevyplatí dělat doma v dílně. Něco jiného jsou nějaké spec. držáky, které jen tak nekoupíš.
0 x
Ja bych rekl ze je to dobre zinkovany
, priznam ze nepoznam co je galvanika a co zarove... je to takovy to zinkovani co se neloupe kdyz do nej zarejes
proste kvalitka na kterou sem u nich zvyklej
No tyhel skatule bude kusovka bych rekl , ale nevim jiste ... beru jen podle sn co sou na skatulich ...hodne lidi si rika je to drahy tak vymejslej kdejaky plastaky ... ta skatule je kus postivyho plechu , ne jak ty bezny co se o ne opres a mas v ni bouli, do tohodle musis jebnout kladivem aby si tam bouli udelal

No tyhel skatule bude kusovka bych rekl , ale nevim jiste ... beru jen podle sn co sou na skatulich ...hodne lidi si rika je to drahy tak vymejslej kdejaky plastaky ... ta skatule je kus postivyho plechu , ne jak ty bezny co se o ne opres a mas v ni bouli, do tohodle musis jebnout kladivem aby si tam bouli udelal

0 x
ppp76 píše:Ja bych rekl ze je to dobre zinkovany, priznam ze nepoznam co je galvanika a co zarove... je to takovy to zinkovani co se neloupe kdyz do nej zarejes
proste kvalitka na kterou sem u nich zvyklej
Řekl bych, že je to galvanicky pozinkovaný... a taky je používám

0 x
Jediny co me ted na tech bednach trapi je jak v nich pobezej rb800 .... zatim ale dobry v tomhle pocasi co je neprekrocily 65 stupnu a drzej ... to mi jedna rb800 bezi na otevrenej pude a uz mela jednou i 80 

0 x
jinak k tématu - Všechno od UBNT... 

0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
rouchi píše:jinak k tématu - Všechno od UBNT...
dodam zybtek vety ...STOJI ZA H..... tim minim anteny , soft nemaj spatnej a elektronika sice poruchovejsi jak rbcka ale neni spatna to bych jim krivdil.
0 x
Ahoj lidi, já jsem zastáncem tyhanu, měli jsme v provozu dualnstreme spoj na 2km právě s 60cm tyhan a cca dva roky bez jakéhokoli! zásahu. Signál se stabilně držel i při špatném počasí. Na to, že tady je "zarušeno jako kráva" jsem musel jen jednou přeladit a to jen proto, že hned vedle našich antén přibyly ve stejném směru jiné na stejném kanále. Připadalo mi to, jakoby ty tyhany byly imunní vůči rušení. Ale to je jen subjektivní pocit se slovním obratem, tak se toho nechytejte.
Nicméně, nemáte někdo zkušenosti s tím, jak do toho bubnu napasovat duální zářič?? Nemyslím dělat si to sám někde doma na koleně, ale jestli to vůbec někdo dělá a jestli to vůbec jde. Zvažuju napsat přímo na tyhan, ale zatím váhám. Myslím si, že s duálním zářičem by ty antény bylo upe super. Jak rikam, ani jednou s nimi vubec žádný problém a visí doteď.
Nicméně, nemáte někdo zkušenosti s tím, jak do toho bubnu napasovat duální zářič?? Nemyslím dělat si to sám někde doma na koleně, ale jestli to vůbec někdo dělá a jestli to vůbec jde. Zvažuju napsat přímo na tyhan, ale zatím váhám. Myslím si, že s duálním zářičem by ty antény bylo upe super. Jak rikam, ani jednou s nimi vubec žádný problém a visí doteď.
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby
taky je na nich good, že z toho vyhodíš 5g zářič, nasadíš ten kroužek, do něj 10g paroží nebo insidera a jedeš dál
o tom duálu už jsem taky přemýšlel, dát do toho nn-12, zkus se jich zeptat, byl jsem tam osobně, je to rodinnej podnik a ta slečna byla moc sympatická
o tom duálu už jsem taky přemýšlel, dát do toho nn-12, zkus se jich zeptat, byl jsem tam osobně, je to rodinnej podnik a ta slečna byla moc sympatická

0 x
OOO a kontakt na slečnu by nebyl?? Hold mě slečny zajímají trošku víc než 60cm buben, radši bych 3ky kozy 

0 x
Novajz
novajz píše:OOO a kontakt na slečnu by nebyl?? Hold mě slečny zajímají trošku víc než 60cm buben, radši bych 3ky kozy
jeste ze jsme v sekci offtopic

0 x