Jak se tady bavime o tech boxech za anteny, tak bych vam doporucil tento kovovy:
http://www.scame.cz/tmp/web-upgrade/SCA ... rabice.pdf
napr model: 8001636079219 653.04 Hliníková rozbočovací krabice ALUBOX 254x218x92mm cena 857,- bez DPH
rekl bych ze cenou a zpracovanim je o tridu jinde nez ten ProWAX.
Akorat se do nej musi vyvrtat otvory pro kabely.
Ahoj Lada
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Kovovy BOX za antenu nahrada ProWAX
Nemas prosim Ta nejaku konkretnu fotku instalacie?
Dik
Dik
0 x
Nie sme takí bohatí, aby sme mohli kupovať lacné veci.
Omlouvam se pokud to tak vyznelo, ale ja jsem jeste zadnou kovovou neinstaloval.
Pouzival jsem od Scame zatim jenom plastove.
Ahoj Lada
Pouzival jsem od Scame zatim jenom plastove.
Ahoj Lada
0 x
tak jsem to srovnal a myslim že vyvrtat průchodky se vyplatí.
Prowax KITBOX01 265x265x110mm = 2 268.00 Kč bez DPH srovnatelný scame ALUBOX 253X217X93 mm 857kč bez DPH
Prowax KITBOX03 350x265x110mm = 2 628.00 Kč bez DPH scame ALUBOX 314X264X122 mm 1328kč bez DPH
dík za link
Prowax KITBOX01 265x265x110mm = 2 268.00 Kč bez DPH srovnatelný scame ALUBOX 253X217X93 mm 857kč bez DPH
Prowax KITBOX03 350x265x110mm = 2 628.00 Kč bez DPH scame ALUBOX 314X264X122 mm 1328kč bez DPH
dík za link
0 x
Taky si myslim, navic je to odlitek ne plech 
Snad to nekomu pomuze.

Snad to nekomu pomuze.
0 x
stupěn krytí IP 66
Chráněno proti vlnobití. Voda míří 12,5 mm tryskou ve všech úhlech při průtoku 100 litrů za minutu při tlaku 100 kN/m2 po 3 minuty ze vzdálenosti 3 metry.
Chráněno proti vlnobití. Voda míří 12,5 mm tryskou ve všech úhlech při průtoku 100 litrů za minutu při tlaku 100 kN/m2 po 3 minuty ze vzdálenosti 3 metry.
0 x
ja jsem si s boxem za prowax poradil ještě trochu jinak....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
hezke akorat v popisu je kovovy. Coz malinko nesplnujes
ale levný to bude to jo

0 x
Sice hezky reseni to jo ale kovova skatule je kovova skatule , on ten kov dela i docela dobry stineni a vzhledem k temu ze prowax skatule je delana rovnou za antenu bez nejakyho dodelavani je prostorna a celkove doresena a muj cas je drahej tak nejaky dobastlovani platovek pro me nema hodnotu .
0 x
Ten BOX od Jirouse jsi prichytil tema sroubama, co lezou z anteny a dotahl pres plast? Potrebuju tedka udelat neco podobnyho, ale bojim se, ze ten plastovej BOX muze prasknout.
0 x
jeltom píše:Ten BOX od Jirouse jsi prichytil tema sroubama, co lezou z anteny a dotahl pres plast? Potrebuju tedka udelat neco podobnyho, ale bojim se, ze ten plastovej BOX muze prasknout.
Mám to asi na 6 anténách bud přímo box od Jirouše nebo klasický plastový bedny na rozvaděče a dávám tam vždy velké podložky a zatím to drží v pohodě.
0 x
jo hele normálka do plastu trochu vyfrézováno vrtákem, aby to tam sedlo a utaženo na podložku na fest plast drží bez problému....
práce cca na 10 minut jo a nezapomenout dole vyvrtat dirku na kondenzát......
práce cca na 10 minut jo a nezapomenout dole vyvrtat dirku na kondenzát......
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
OK, udelam to taky tak. Akorat je to dost natesno, ten BOX od Jirouse a navic me to zrovna vychazi tou dirou na pruchodku nahoru, tak to budu jeste muset zaslepit. Davate tam ten Lukopren, co je v pribalu nebo neco jinyho?
0 x