❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Dual Nstream optomalizace

Návody a problémy s konfigurací.
zdenekr

Re: Dual Nstream optomalizace

Příspěvekod zdenekr » 15 years ago

michal.siman píše:
zdenekr píše:protože me ten , nstram dual začíná točit , chvilku jede uplne super, nekdy i ping 1000ms , to my ap -client jede ohodne líp proto jsem jse ptal jak udelat za tím nstreamem jse 30 lidí 10 aktvních stahovačí :( , shaping je delanej centralne .

ja jsem jel na jednom ns2 jeste donedavna 35mbit, ted je tam alcoma, druhej mi jede stale, kolem 30mbit da v pohode a pingy stale ok. dual ns je podle me to nejlepsi co se da udelat. ubnt k tomu neni a nebude. tot muj nazor. mimochodem na ns2 pouzivame paraboly klasicky satelitni /offsetky/ a dvojity ozarovace od jirouse. jako stroje x86 vzdy se dvema kartama.

me napadlo ,nechat ten ns dual tak jak je jen z nej vyndat tu 3 kartu a tu dat do jineho rb , myslím jsi že to pomuže ,rozdelit to na dva spoje test ukazuje 35/29 což by bylo super ale asi to nestíhá ta 3 karta podle mě .
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 15 years ago

zdenekr>>> Ta tretia karta ti to rusi , resp ruasia sa navzajom dve karty . Uz ked je jedna karta v pravo a druha v lavo , tak sa to mierne rusi . Ale to sa este da, ak sa to trochu zreguluje . Jedna moznost je este taka , dokupit daughterboard a tretiu kartu zalozit tam, tym by sa karty od seba vzdialili ...
0 x

cin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cin » 14 years ago

michal.siman píše:
zdenekr píše:protože me ten , nstram dual začíná točit , chvilku jede uplne super, nekdy i ping 1000ms , to my ap -client jede ohodne líp proto jsem jse ptal jak udelat za tím nstreamem jse 30 lidí 10 aktvních stahovačí :( , shaping je delanej centralne .

ja jsem jel na jednom ns2 jeste donedavna 35mbit, ted je tam alcoma, druhej mi jede stale, kolem 30mbit da v pohode a pingy stale ok. dual ns je podle me to nejlepsi co se da udelat. ubnt k tomu neni a nebude. tot muj nazor. mimochodem na ns2 pouzivame paraboly klasicky satelitni /offsetky/ a dvojity ozarovace od jirouse. jako stroje x86 vzdy se dvema kartama.

Ake mas odozvy pri tom spoji co ti cez neho tecie 30Mbit?
0 x