❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

problem s klientamy

Návody a problémy s konfigurací.
Leeonek

Re: problem s klientamy

Příspěvekod Leeonek » 15 years ago

netko: Blbne síť? Co to je za specifikaci problému? Měníme co se dá? Všechno se dá...
Takže každý den skenuješ okolní sítě, zanamenáváš si MAC konkurence, ssid, signál atd (dělá to tak snad každý), a minulý čtvrtek v 10 hodin se změnila MAC adresa na konkurenčním zařízení. Přesně od té doby máte problém někde na síti?
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 15 years ago

Nebo mu pri tani snehu natekla voda do konektoru/anteny a on to svadi na konkurenci. :)
0 x

Brabja
antispam: Ano

Příspěvekod Brabja » 15 years ago

Chtěl jsem se zeptat, zda se někdo nesetkal s problémem ,že při nárustu zatížení na RB se hodně prodlužuje ping na všechny klienty. Karty, všesměr i kabel jsem již vyměnil.
Mám routovanou síť a toto se mi v poslední době oběvilo na několika bodech. Používám RB 433AH, karty mám CM9, příjem 5.GHz, všesměr na 2.4GHz-B. Klienti převážně Straightcore.
CCQ ukazuje okolo 95%, Noise floor 98dBm.
Budu vděčný za každou radu.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

a kolik ti tam teče dat?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Brabja
antispam: Ano

Příspěvekod Brabja » 15 years ago

Při nulovém průtoku dat mám ping na klienta okolo 6ms.
Začíná se to zvedat už okolo 2Mbps.
0 x

netko

Příspěvekod netko » 15 years ago

netko píše:neviete niekto co to moze 00:1B:B1:00:02:72 byt za kartu konkurencia to nasadila bezi to na mikrotiku a od vtedy nam blbne siet menime co sa da ale nic nepomaha.

mozno to niekomu pomoze dali sme anteny nizsie o 5m a net chodi jako pilka moj zaver zarusili ma. :roll:
0 x