Vim ze se tu parkrat na to narazelo ale nikdy se to poradne neresilo:
Nedavno jsem rozpojil nstreame2 protoze pres nej nesel full duplex trafik a potreboval jsem provoz usmernit hlavne do jednoho smeru a od te doby mam cca jednou za 10 minut extensive data loss - odpoji to spoj na cca 1 az 2 sec coz dost vadi hracum.
Jde o 5Ghz v mirne zarusene oblasti na vzdalenost 3km, sila signalu 30-35 Dbi, zapnuty Nstreame, CCQ85/90% coz si myslim ze je dost. Na spoj mam uplatnenej QT abych ho nepretezoval takze mi pres nej nikdy netece vice nez 15mbit HD coz neni moc (zvladne i 20mbit ale pak narusta ping).
Nevite jestli by toto neresil WDS mod ?
Pouzite anteny jsou JPRC28 proti PAN23.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
extensive data loss
Tenhle problém se mi teď začal taky objevovat, mám jen čistou trasu 5ghz, bez nstreme2, karta vypadne, hodí to hlášku do logu,apo chvilce to zas jede dál, nepamatuješ jak jsi tento problém vyřešil ?
0 x
-
jiny kanal.. kdyz se budete divat na ccq tak puijde najednou drasticky dolu a kdyz spadne pod 5 % tak naskoci extensive data loss..
0 x
Stanislav Hrncir píše:jiny kanal.. kdyz se budete divat na ccq tak puijde najednou drasticky dolu a kdyz spadne pod 5 % tak naskoci extensive data loss..
díky, budu to sledovat, teď to lítá mezi 35-70% výpadky se objevují hlavně večer ale je to nepravidelné
0 x
-
Macek píše:Stanislav Hrncir píše:jiny kanal.. kdyz se budete divat na ccq tak puijde najednou drasticky dolu a kdyz spadne pod 5 % tak naskoci extensive data loss..
díky, budu to sledovat, teď to lítá mezi 35-70% výpadky se objevují hlavně večer ale je to nepravidelné
Tak to mas urcite nieco zle , ccq 35% je zufale . Treba niekde hladat chybu , vadna antena , kabel , pigtail , karta , rusenie kariet ,ak tam mas 433 ...
0 x
mashinepistole2 píše:Macek píše:Stanislav Hrncir píše:jiny kanal.. kdyz se budete divat na ccq tak puijde najednou drasticky dolu a kdyz spadne pod 5 % tak naskoci extensive data loss..
Tak to mas urcite nieco zle , ccq 35% je zufale . Treba niekde hladat chybu , vadna antena , kabel , pigtail , karta , rusenie kariet ,ak tam mas 433 ...
ajaj, je tam deska Alix, karta compex, tak to budu muset pátrat jak říkáte, díky
0 x