❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
rozsah 5,4 GHz až 5,7 GHZ
-
rozsah 5,4 GHz až 5,7 GHZ
Zdravím... Jen bych potřeboval radu... Mám dvě skvělý antény s omezený rozsahem právě na 5,4 - 5,7 GHz a potřeboval bych je použít s mikrotikem... Ale zaboha nemůžu najít nějakej stát či jinou možnost jak tam dostat tenhle kanál... Za každou radu předem moc děkuju...
0 x
-
matej.chuck píše:Zdravím... Jen bych potřeboval radu... Mám dvě skvělý antény s omezený rozsahem právě na 5,4 - 5,7 GHz a potřeboval bych je použít s mikrotikem... Ale zaboha nemůžu najít nějakej stát či jinou možnost jak tam dostat tenhle kanál... Za každou radu předem moc děkuju...
Akoze toto som dost dobre nepochopil . Ja davam vsade slovak republic a kanaly su od 5180 po 5700 . Nemas tam zapnute turbo ?
0 x
matej.chuck píše:Zdravím... Jen bych potřeboval radu... Mám dvě skvělý antény s omezený rozsahem právě na 5,4 - 5,7 GHz a potřeboval bych je použít s mikrotikem... Ale zaboha nemůžu najít nějakej stát či jinou možnost jak tam dostat tenhle kanál... Za každou radu předem moc děkuju...
V pasmu 5,4 - 5,7 mame 11 kanalu pro cr, prvni 5500 posledni 5700, tak to nastav na nektery z volnych a je to. Nemuzes nastavit cely pasmo.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....