❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB 433 + R52 nevysila signal

Návody a problémy s konfigurací.
Mr.Cas

RB 433 + R52 nevysila signal

Příspěvekod Mr.Cas » 16 years ago

prosim o radu

mam RB 433 na nem kartu R52 ale nedari se mi aby vysilal signal,pripojit se na jine AP jde ale udelat z nej AP se mi nedari,ale doma na stole to jde, tak nevim jestli to spatne nezapojuji, s routebordem zacinam.
je mi divne ze kdyz ho nastavim jako station tak vidim a taky se spojim s ap ktere je udelane UBNT nano5 ale udelat to obracene zaboha nejde.

muze byt problem v tech minipci R52?
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 16 years ago

Ak ti karta funguje v klient mode (station), tak ta vadna asi nebude . Skor by som povedal ze je problem v nastaveni . Country mas nastavene na ?
0 x

Mr.Cas

zkousel jsem czech republic i no country

90.178.25.193:8292

admin
bez hesla
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 16 years ago

Podle vseho mas zapnutou spatnou antenu, mel bys mit antena a ne jak mas antena b s antena a to ma lepsi signal na ubnt co mas naproti, nebo vedle , nebo kde to mas.

Dale bych nejdriv pripojoval bez klice a pak az to mas spojene, teprve zapinal klicovani.
0 x

Mr.Cas

ted to mam vedle sebe, ale kdyz z toho udelam ap a na miste kde mam clienta tak vidim UBNT ale ten mikrotik ne

nebo pokud RB je AP a naproti je UBNT client tak vidim poue ubnt ktere je take na miste s mikrotikem ale RB nevidim
doma na pendreky to jde ale pokud to dam na antenu a chci to udelat tak to vubec nevysila, pripada mi to jako by to davalo malo do anteny
Naposledy upravil(a) Mr.Cas dne 09 May 2009 12:00, celkem upraveno 1 x.
0 x

Ajfel

a vedle sebe ti to jede ? Tak to bude tou antenou, spatna antena zapnuta na MK a R52
0 x

Mr.Cas

na R52 zapojim na MAIN a zadam antena a,to by melo byt dobre, nebo je mozne za je vadna primo antena na strese, neni nova je starsi ale mela by slapat
0 x

Ajfel

No jo, ale kdyz jsem se na to podival, tak jsi tam mel antena b
0 x

Mr.Cas

to sem jen testoval jeste jinak zmenil sem to pak ale asi ses dival jeste pred zmenou
0 x