❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

spoj 5Ghz konfigurace

Návody a problémy s konfigurací.
fojtik.j
Kontaktovat uživatele:

spoj 5Ghz konfigurace

Příspěvekod fojtik.j » 16 years ago

Zdravím ve spolek, dneska jsem namontoval zarízení pro spoj. Nastavil podle meho dobře, ale bohužel nemohu se dostat do internetu. Skype ani ICQ se normalne pripoji ale internetove stránky se vůbec nezobrazí. IP-routes mam vyplneno správně. Ping na AP1-192.168.7.1 a bandwidth test funkční. Už jsem v koncích a nemohu přijít nato kde by mohla být chyba.
Přílohy
nastaveni spoje.JPG
(24.54 KiB) Staženo 956 x
0 x

fojtik.j
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fojtik.j » 16 years ago

Ještě dodám že AP 1, je v provozu už cca 2 měsíce a je nastaveno správně a vše funguje. Každá strana spoje RB433AH takže AP2 jen navazuje.
0 x

iTomB

Příspěvekod iTomB » 16 years ago

fojtik.j píše:Zdravím ve spolek, dneska jsem namontoval zarízení pro spoj. Nastavil podle meho dobře, ale bohužel nemohu se dostat do internetu. Skype ani ICQ se normalne pripoji ale internetove stránky se vůbec nezobrazí. IP-routes mam vyplneno správně. Ping na AP1-192.168.7.1 a bandwidth test funkční. Už jsem v koncích a nemohu přijít nato kde by mohla být chyba.

DNS
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 16 years ago

Tiez to vidim na DNS , skus nastavit na pc ktorom to skusas 208.67.222.222
208.67.220.220 .
0 x