❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

WiFi zařízení pro Klienty

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
honzam

Příspěvekod honzam » 18 years ago

Leeonek píše:
honzam píše:Koukám že to včera blblo. Pořád to hlásilo error a přitom se to dnes přidalo. Prosím promažte to

Kdo to za Tebe bude mazat? To smaž a je to, ostatní pokud to napíše chybu nesnažte se to potvrzovat znova, příspěvek už je tam vložený

Nevím jak se to maže. Když dám upravit a všechno smažu tak to nejde odeslat
0 x

goblajz
antispam: Ano

Příspěvekod goblajz » 16 years ago

Já můžu jen doporučit StraightCory....jak 312 (teď už 314) tak GWP116VE (GWP117VE, GWP217VE) chodí naprosto super - u klientů nebyl nikdy žádnej problém. Na rozdíl od zas....... ovisů 5460 který nejdou ani zresetovat...
0 x

reset

Příspěvekod reset » 16 years ago

goblajz píše:Já můžu jen doporučit StraightCory....jak 312 (teď už 314) tak GWP116VE (GWP117VE, GWP217VE) chodí naprosto super - u klientů nebyl nikdy žádnej problém. Na rozdíl od zas....... ovisů 5460 který nejdou ani zresetovat...

souhlas
i kdyz ty straighCory pouzivame uz pouze pro domaci wifi mame hodne klientu a pokud nebude nezbyti, tak se menit nebudou
, nano je lepsi
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 16 years ago

reset píše:
goblajz píše:Já můžu jen doporučit StraightCory....jak 312 (teď už 314) tak GWP116VE (GWP117VE, GWP217VE) chodí naprosto super - u klientů nebyl nikdy žádnej problém. Na rozdíl od zas....... ovisů 5460 který nejdou ani zresetovat...

souhlas
i kdyz ty straighCory pouzivame uz pouze pro domaci wifi mame hodne klientu a pokud nebude nezbyti, tak se menit nebudou
, nano je lepsi

Na 2.4ce maxlinky alfa, na 5ce nanostation5ky, nanostation5 loco nebo maxlinky omega.V zásadě jen vše v outdooru.Žádné krabice,antény,kabely a jiný věcičky.Přijedu na místo a zařízení nasadím ,připojím ,nastavím a odjedu.Max. 1hodina práce a dobře to vypadá než nejaký "hnízdo" na střeše. 8)
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 16 years ago

Pane bože, co vas proboha vede k tomu používat StraightCore? Na vesnici to ještě celkem ujde ale pokud ste ve meste tak ta jednotka je naprosto k ničemu. Antena moc široká nebo se chová jako všesměrová. Takže to palí všude okolo sebe. Další problém u těhdle jednotek je respektove u řady 217 a 207 je zima. Při cca -10°C ta jednotka prostě uplně vytuhne a pomůže až zahřátí na vyšší teplotu. V lednu jsme jich cca 50 posilali do reklamace a klienti me malem zabili, fakt super outdoor. Další problém je u novejch jednotek jejich chipset. Jednoduse si nepokeca s Prismou pokud je zapnuty sifrovani WEP. v tu chvili jednotka nahlásí prohledávání a skončli jste, takže jsme pro změnu cca před rokem menili na 20x vysílací Prismy za Atherosky. Další problém na kterej jsem narazil je ten že jednotce občas spadne firmware. stava se to malokdy ale uz jsem mel to stesti. Jednokta proste vpravo nahore misto sveho nazvu hlasi jako SC Generic a vetsinou si nepamatuje sve nastaveni a restartuje se do defaultu nebo jinak zlobi. Este se mi nestalo ze by sem z baleni 10ks 217 nebo 207 neposilal rovnou aspon jednu do reklamace. Takze zaverecne hodnoceni 116 se este celkem daji pouzit ale pouze na vesnici kde jeni ruseni, tam je to celkem dobrá volba, do mesta ani nahodou. 207 a 217 nebrat ani omylem.....
0 x
Bývalý ISP...

reset

Příspěvekod reset » 16 years ago

ty outdoor klienty nemam, ma to tu jeden clen co k nam presel z jine site a snad mu to beha, nejak si nestezuje. Ale jeden user neni zrovna referencni mnozstvi. Pouzivame, spise pouzivali jsme 31x verze s externi antenou a celkem spokojenost. Tedka to davam tak lidem domu na stul.
Stabilni, spolehlivy.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

level

Příspěvekod level » 16 years ago

Thomeless píše:Pane bože, co vas proboha vede k tomu používat StraightCore? Na vesnici to ještě celkem ujde ale pokud ste ve meste tak ta jednotka je naprosto k ničemu. Antena moc široká nebo se chová jako všesměrová. Takže to palí všude okolo sebe. Další problém u těhdle jednotek je respektove u řady 217 a 207 je zima. Při cca -10°C ta jednotka prostě uplně vytuhne a pomůže až zahřátí na vyšší teplotu. V lednu jsme jich cca 50 posilali do reklamace a klienti me malem zabili, fakt super outdoor. Další problém je u novejch jednotek jejich chipset. Jednoduse si nepokeca s Prismou pokud je zapnuty sifrovani WEP. v tu chvili jednotka nahlásí prohledávání a skončli jste, takže jsme pro změnu cca před rokem menili na 20x vysílací Prismy za Atherosky. Další problém na kterej jsem narazil je ten že jednotce občas spadne firmware. stava se to malokdy ale uz jsem mel to stesti. Jednokta proste vpravo nahore misto sveho nazvu hlasi jako SC Generic a vetsinou si nepamatuje sve nastaveni a restartuje se do defaultu nebo jinak zlobi. Este se mi nestalo ze by sem z baleni 10ks 217 nebo 207 neposilal rovnou aspon jednu do reklamace. Takze zaverecne hodnoceni 116 se este celkem daji pouzit ale pouze na vesnici kde jeni ruseni, tam je to celkem dobrá volba, do mesta ani nahodou. 207 a 217 nebrat ani omylem.....

pravdu dis clovece
mam tu samou zkusenost
0 x