❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Parabolická anténa JRC-29 DuplEX
Parabolická anténa JRC-29 DuplEX
Kdo vyzkousi prvni?? http://cz.jirous.com/anteny-5ghz/jrc-29-duplex
0 x
ot.. mne vcera jeden par dosiel omylom z i4 miesto klasickych 29-ext.. ze by nejaka propagacna kampan?
:D:D

0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
pro pouziti na nstreme dual to vypada papirove zajimave, otazkou je jak budou chodit v praxi
0 x
Bývalý ISP...
Thomeless píše:pro pouziti na nstreme dual to vypada papirove zajimave, otazkou je jak budou chodit v praxi
prave to nas zajima

0 x
-
Cena je o dost vyssia http://wifi.aspa.cz/parabolicka-antena- ... usy-z94193 . Za tu cenu by to malo chodit jak dabel. Tie 24db sa mi budu o par mesiacov celkom hodit .
0 x
to je fakt dost drahy.
Za tuhle ceny si koupis dve 100% kvalitni anteny od prowaxu a jeste usetris.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
reset píše:to je fakt dost drahy.
Na 2ks prowaxu nepostavis 2 spoje .... Tohle je duplexni ...
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
-
Len je otazka ci to bude tak skvele fungovat ako si predstavujeme .
0 x
soooc píše:reset píše:to je fakt dost drahy.
Na 2ks prowaxu nepostavis 2 spoje .... Tohle je duplexni ...
Za tu cenu mám 2 x Tyhan PU 605 SM LEM!!!! a ještě mě zbude na 2x ASD17 jako vysílací antény :) ještě nějaký dotaz? Myslím že cena za tento počin J&J je dost přemrštěná, a váhat mezi Tyhanem a J&J asi nikdo nebude
0 x
Cena je vždycky vysoká a u všeho
ALe z hlediska místa na stožáru a placení třeba nájmů je to výhodné řešení ne?

0 x
Vyzkousel uz nekdo tuhle antenu ? nebo jeji 24dBi kolegini ?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
reset píše:Vyzkousel uz nekdo tuhle antenu ? nebo jeji 24dBi kolegini ?
Já ji asi testnu. Jsem těsně před objednáním

Chce to ale naplánovat aby se osadila do terénu a kdyžtak využiju práva do 14-ti dnů zboží bez udání důvodu vrátit...
0 x
soucez píše:reset píše:Vyzkousel uz nekdo tuhle antenu ? nebo jeji 24dBi kolegini ?
Chce to ale naplánovat aby se osadila do terénu a kdyžtak využiju práva do 14-ti dnů zboží bez udání důvodu vrátit...
Já bych do toho nešel, už kvůli těm držákům co to má. 24dB Prowaxy jsou jistota a navíc už jsou o dost levnější 4 kousky za 8800 bez daně při základní ceníkové cenně a J&J za 7,5kKč.
0 x
RAket píše:soucez píše:reset píše:Vyzkousel uz nekdo tuhle antenu ? nebo jeji 24dBi kolegini ?
Já bych do toho nešel, už kvůli těm držákům co to má. 24dB Prowaxy jsou jistota a navíc už jsou o dost levnější 4 kousky za 8800 bez daně při základní ceníkové cenně a J&J za 7,5kKč.
Mám ty JJ za 10800,- bez DPH. 4kusy je větší riziko problému než 2ks.
0 x
soucez píše:Mám ty JJ za 10800,- bez DPH. 4kusy je větší riziko problému než 2ks.
Tak jak tak, riziku v podobě vadného kabelu nebo pigtailu se nevyhneš, stejně musíš na stožár se dvěma kabely a problém s parabolou prowax? Jaký? :)
0 x