par dni jsem se zde nekoukal a koukam, ze jste se hosi prekne rozjeli.... to se mi libi

jen by jsem reagoval na kolegu co jsem mu vratily ty "bobany". vzhledem k tomu, ze jsme to udelali pouze ve dvou pripadech )z e stejnuch divodu ) tak presne vim o koho jde, protoze jeden priad byl v SK. I ja jsem se z toho poucil a od te doby neexistuje moznost poridit admina bez radneho skoleni. Toto byl presne tento pripad, ktery o tomto rozhodnul. Chlapci za kopcem mi nakecali, ze vsechno vi a ze nic nepoterbuji a ja jsem jim uveril ( priznavam, ze to je moje chyba ). Instalace problehla bez potizi a zdalo se, ze jse vse OK. Nikdo se na nas na nic neptal, nikdo nic nepotreboval, proste idealni zakaznik

Po dvou mesicich jsem dostal mail, ze vlastne vubec nic nefunguje a ze to je posledni ( a asi jedine ) varovani pred odstoupenim od smlouvy, tak jsem to zrusil rovnou, aby jsme se nemuseli nikdo stresovat, protoze to neni potreba.
Po tomto "incidentu" jsem pochopil, ze za 5 let se udelalo pomerne hodne prace a neni mozne pochopit vsechny souvislosti bez skoleni. To je asi neco podobneho jako kdyz neumite ani slovo anglicky a jedete do irska na dovolenou. Rozumite sice kazde desate slovo, ale nevite o co jde

nicmene chvalim formu, kterou to kolega popsal. Docela jsem se pobavil ....
Zdravi Dusan Sys