❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ADSL + WIFI DOWNLOAD UPLOAD

Návody a problémy s konfigurací.
slawiii

ADSL + WIFI DOWNLOAD UPLOAD

Příspěvekod slawiii » 16 years ago

Dobrý den. Mám 2 připojení. Chtěl bych jedno použít jako Upload (WIFI) a druhé jako Download (ADSL). Je to možné ?? Popřípadě jak? Předem děkuji.
0 x

Petr Vlašic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Vlašic » 16 years ago

Ne.
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

to by mě zajímalo kolikrát se tady na tento bastl tady budou tento týden ještě lidi ptat
0 x

iTomB

Příspěvekod iTomB » 16 years ago

Podle me to jde, ale ne jen s tim co mas doma. Mit na pateri nekde server, udelat 2x tunel a dobre to routovat a melo by to jet, ale pocitej, ze cena bude vyssi, ze kdyz si doma koupis lepsi konektivitu.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

Spíš mě zaráží, čeho je malý Český šmudla sdíleč ADSL připojení, schopný aby ušetřil. Využije poměrně dobrý download ADSL a na druhou stranu to chce zkombinovat s wifinou protože ty tam většinou nabízejí vyšší upload aby konkurovali ADSL. Český člověk je prostě kabrňák, tam ušetří korunku, tam ušetří korunku :)
0 x

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 16 years ago

Leeonek píše:Spíš mě zaráží, čeho je malý Český šmudla sdíleč ADSL připojení, schopný aby ušetřil. Využije poměrně dobrý download ADSL a na druhou stranu to chce zkombinovat s wifinou protože ty tam většinou nabízejí vyšší upload aby konkurovali ADSL. Český člověk je prostě kabrňák, tam ušetří korunku, tam ušetří korunku :)

Nj češi.Stím nic nenaděláš.Asi "šmudla" ještě nezjistil že sdílení (poskytovaní ADSL) třetím osobám není povolené a řešit takovou blbost na co se ptal..... :roll: , ale znám i oficiální ISP co to tak dělaj..... :(
Chudáci uživatelé.... :(
0 x