druha vec je poslouchat co se ti rika a pokud nejsi spokojen s odpovedi tak se zeptat. A pokud nejsi spokojen zeptat se znova. A pokud nejsi spokojen zeptat se znova. A pokud nejsi spokojen zeptat se znova. A pokud nejsi spokojen zeptat se znova. A pokud nejsi spokojen zeptat se znova.
Treba posledni Ostrava zamerena na wifi resila i mnoho dalsich jinych konkretnich problemu, protoze proste na to byl cas a lidi meli zajem. A nebali se zeptat. Po ruznych predvadeckach a akcich (a ze jsem jich uz par absolvoval) muzu rict, ze nejvetsi problem je ten, ze lidi si to odsedi a odkyvou a potom remcaji ze se nedovedeli co chteli, protoze snad maji pocit ze kdyz se zeptaji tak budou za blbce. Ja pomerne casto jsem jediny, kdo se na krystofovych akcich pta, kolikrat uz ani ne proto ze bych to nevedel, ale protoze je mi tech lidi i lito, vim presne z obchodu, jake maji lidi problemy a jak je mohou resit. Tak se ptam za ne. Obcas i trochu mimo misu, ale takovy je zivot. Navic teba na nasich akcich maji ucastnici moznost diskutovat i se mnou a ja potom predavam jejich nazory.
Odbocim - ty jsi jel na mikroexpo proto aby ses neco naucil ? To byla společenská akce

Prijed se podivat do OV 50 kč ti snad ještě bylo, nebo ti poslu volnaska http://www.vseprowifi.cz/inshop/scripts/show.asp?file=/Pages/texty/bezdratovy-den-ostrava.htm