Mam otázku ? Ak si objednám licenciu Mikrotik a pošlem SOFT-ID na aktiváciu za ako dlho príde naspa ? Ja viem že by to malo prís do 24h alebo max do 72h.
AKÉ MATE SKÚSENOSTI?
A ešte ak demo skonči po 24hodinach dá sa na neho vobec pripoji z wifi strany ,alebo iba z LAN?
Vïaka...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Aktivacia licencie?
-
Jak vlastne funguje x86 licence? Vaze se nejak na zelezo krom sveho uloziste ? Resp. pokud mi nezabrani zalicencovanej Mikrotik prenos media do jineho zeleza, jak mi potom zabrani udelat kopii 1:1 licencovaneho media na urovni low - level fyzickeho prepisu a mit jich neomezene ? Povida si to spolu v ramci routovany site zda je to legalni? , bonzuje to do Litvy? Muze mi to nekdo objasnit ? TX
0 x
vaze se na HW id pevneho disku / flashe, prenos disku s ros na jiny HW neni problem.
0 x
Maxik píše:vaze se na HW id pevneho disku / flashe, prenos disku s ros na jiny HW neni problem.
Jasne, takze kdyz udelam fyzickou kopii sektoru, poslu ji na jinej disk, tak to nepojede, kvulu HW ID... Jde HW ID necim editovat ( podle me jde o EPROM ne? Ale napevno osazenou, takze to chce hrotovou pajku, kdyz mi ten disk shori, naletuju eprom do jinyho

0 x
celej říčnej s tim počítat když disk vydrží cca 5 let a licence stojí do litra. Navíc na flashdisku to vydrží daleko víc.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Včera jsem přecházel na jednom serveru z 2.9.27 c**cked na L4 , přišla mi od i4 obálka, zadal jsem vše potřebné na tom jejich webu přímo pro licenci a ihned mi to zpět vygenerovalo a poslalo na email KEY. Takže jsem nečekal ani 30 sekund.
0 x
Polk píše:Včera jsem přecházel na jednom serveru z 2.9.27 c**cked na L4 , přišla mi od i4 obálka, zadal jsem vše potřebné na tom jejich webu přímo pro licenci a ihned mi to zpět vygenerovalo a poslalo na email KEY. Takže jsem nečekal ani 30 sekund.
a funguje ti to OK? ja sem ted taky jeden takovy router predelaval a zadal sem novy KEY a nejde mi upgradovat na nove verze... tak nvm...
0 x
Jan Ptáček
Polk píše:Včera jsem přecházel na jednom serveru z 2.9.27 c**cked na L4 , přišla mi od i4 obálka, zadal jsem vše potřebné na tom jejich webu přímo pro licenci a ihned mi to zpět vygenerovalo a poslalo na email KEY. Takže jsem nečekal ani 30 sekund.
akde si ju nasiel ja som to nikdy nikde nevidel myslim tym 2.9.27 c**cked ja mam vsetko kupene ved je to RB ale ak sa da posli link nikdy clovek nevie kedy mu skape stroj a nema po ruke aktivaciu.
0 x