Mám SROčko a mám v nákladech už daný klasický notebook. Chtěl bych pořídit Asus EEE (který dle mého názoru je pro síťaře skvělá věc - mít pořád sebou malý notebook). Mohu ho zařadit do nákladů? Známý z jedné nejmenované sousední firmy mi tvrdil, že má přes 10 PC v nákadech. Je mi jasné že třeba servery jsou... Raději se chci ujistit jak to je...
Děkuji za rady
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Lze zařadit ASUS EEE do nákladů když v něm klasic NB už je?
to by bylo dost smutny kdyby si ISP nemohl dat pocitac do nakladu, jo kdybys tam cpal treba pytel zrni pro slepice tak to uz by asi vypadalo divne 

0 x
Maxik píše:to by bylo dost smutny kdyby si ISP nemohl dat pocitac do nakladu, jo kdybys tam cpal treba pytel zrni pro slepice tak to uz by asi vypadalo divne
Jde o to že už tam jedem mám - a ne dlouho... pár měsíců. Proto se ptám zdali tam můžu dát ještě další... ???
0 x
a proc bys nemohl... myslim ze urcite.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
teo píše:který dle mého názoru je pro síťaře skvělá věc - mít pořád sebou malý notebook
+1
a to nejen pro síťaře. BTW: Dneska už se objevuje i docela pěkná řada tabletů a handheldů s dostatečným rozlišením displeje(a GPS a podobnýma krávovinama), které by se dali použít. A rozlišovací schopnost LCD je stále větší a větší.
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!
Do nákladů si můžeš dát cokoliv, co souvisí s podnikáním a jsi schopný to zdůvodnit při případné kontrole ze strany FÚ.
Konktrétně v tomto případě to určitě problém nebude. V 1. notebooku máš účetnictví, evidenci zákazníků a další administrativu
a s 2. notebookem lozíš po střechách. Nebál bych se toho ...
Honza
Konktrétně v tomto případě to určitě problém nebude. V 1. notebooku máš účetnictví, evidenci zákazníků a další administrativu
a s 2. notebookem lozíš po střechách. Nebál bych se toho ...
Honza
0 x
samozrejme pokud po tech strechach muze lozit legalne (50ka vyhlaska, zivnost atd atd) ale odpoved zni ano muzes ikdyz nemuzes na strechy ale muzes ho pouzivat pro servisni veci (sprava routeru atd) vubec se toho neboj jen si musis bejt jistej ze si to obhajis kdyby nekdo stoural
0 x
Do nákladů si můžeš dát všechno co dovedeš rozumně zdůvodnit před případným dotazem finančáku. Jeden kolík tady si dal do nákladů instalatérské firmy, funglovní Hondu CBR1000 RR :)
0 x
běžně si dávám do nákladů obutí a servis gsxr 750
0 x