❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

BOX57-CPE19V - Pan. anténa 5 GHz s case pro Mikrotik RB411

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
rroxtedy

Re: BOX57-CPE19V - Pan. anténa 5 GHz s case pro Mikrotik RB411

Příspěvekod rroxtedy » 17 years ago

Googlil jsem,ale zadával jsem RB112 POE :cry: Díky Leeonek :wink:
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 17 years ago

rroxtedy píše:Googlil jsem,ale zadával jsem RB112 POE 😢 Díky Leeonek 😉

:) konečně si někdo všiml že mám v nicku 2 e a ne jen jedno :D
1 x

Leeonek

rroxtedy píše:Googlil jsem,ale zadával jsem RB112 POE 😢 Díky Leeonek 😉

:) konečně si někdo všiml že mám v nicku 2 e a ne jen jedno :D

každopádně pokud jsem se díval dobře a pochopil to, je možno po PoE 12 nebo 24V a na jack 11-60V
0 x

rroxtedy

Mám doma trafo 18V, je tohle trafo dostatečný pro 30M dlouhý kebel? Taky by mě zajímalo uchycení gentleboxu, je uchycení kvalitní? Celkem mě překvapilo, že jde gentlebox upevnit jen na tyčku...
1 x

honzam

Příspěvekod honzam » 17 years ago

rroxtedy píše:Mám doma trafo 18V, je tohle trafo dostatečný pro 30M dlouhý kebel? Taky by mě zajímalo uchycení gentleboxu, je uchycení kvalitní? Celkem mě překvapilo, že jde gentlebox upevnit jen na tyčku...

18V by melo stacit. Ale 24V bude jistota. Uchyceni je kvalitni. A na co jinyho nez na tycku (stozar) by jsi ho chtel pripevnovat?
0 x

andreas4all

Příspěvekod andreas4all » 17 years ago

tak ak trafo ma 100mA urcite nie.. prud je dost dolezity udaj...
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk

rroxtedy

Chtěl bych je umístit třeba na zed. Tak jeden píše, že to stačí druhý, zase,že ne:) Si ám vybrat?:)
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 17 years ago

rroxtedy píše:Chtěl bych je umístit třeba na zed. Tak jeden píše, že to stačí druhý, zase,že ne:) Si ám vybrat?:)

Tak dáš na zed držák a je to ne? Nenapsal jsi jaký má to trafo proud. My používáme tyhle a zatím to stačilo vždy
http://www.i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=194
0 x

rroxtedy

No já mám to stejný trafo, tak snad to bude stačit. Je u antény zřetelně vyznačená polarizace? Díky
0 x

Leeonek

rroxtedy píše:No já mám to stejný trafo, tak snad to bude stačit. Je u antény zřetelně vyznačená polarizace? Díky

To testni, ne? Mám neblahou zkušenost s označováním u výrobců, každý to myslí jinak, tak sou v tom dost zmatky :) znak Jirous klasika = V, znaj Jirous nabok = H ;)
0 x

rroxtedy

Chci si koupit na propojení hotový kabel, protáhnu přes tu modrou průchodku hotový kabel? Nebo si budu muset koupit kleště a protáhnout prvně kabel a pak nasadit koncovku? Díky
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

na Jirous krabici je PG11 vyvodka RSMA tam protahnes v pohode
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 17 years ago

rroxtedy píše:Chci si koupit na propojení hotový kabel, protáhnu přes tu modrou průchodku hotový kabel? Nebo si budu muset koupit kleště a protáhnout prvně kabel a pak nasadit koncovku? Díky

UTP s konektorem tam tudy neprotahnes... RSMA ano, jak jiz bylo vyse zminovano...
0 x
Jan Ptáček

rroxtedy

No tak to je super! Tak to abych si ještě objednal kleště a začal na netu,jak se zapojuje UTP. Je jiná možnost?
0 x