Zapni na obou.
viewtopic.php?p=249310#p249310
Tohle mne dělalo na ptp. V logu wir. Na klientovi
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
P2P spoj výpadky
basty píše:Zapni na obou.
viewtopic.php?p=249310#p249310
Tohle mne dělalo na ptp. V logu wir. Na klientovi
Pokud myslíš Station Roaming, tak to mám všude vypnuté.
0 x
CrazyApe píše:Přelad to na par hodin někde do indooru jestli to bude dělat ...
Přes noc jsem to dal do indooru a výpadek nebyl.
0 x
V tom případě tam máš rušení. Spektrák neuděláš, takže nezbyde než ručně zkoušet jiné kanály...
0 x
honzam píše:V tom případě tam máš rušení. Spektrák neuděláš, takže nezbyde než ručně zkoušet jiné kanály...
Jako všude není moc kam uhnout
Díky všem za rady.
Mirek
0 x
Tak pokud za tím mas 30 klientů tak jit do jiné frekvence ... M10 se tu prodávají za 10k když už by nebylo na nic jiného ... nebo nejsky starší mirakl, summit ...
0 x
CrazyApe píše:Tak pokud za tím mas 30 klientů tak jit do jiné frekvence ... M10 se tu prodávají za 10k když už by nebylo na nic jiného ... nebo nejsky starší mirakl, summit ...
Jasně - snad se dočkáme 60ky.
0 x
mirek.k píše:CrazyApe píše:Tak pokud za tím mas 30 klientů tak jit do jiné frekvence ... M10 se tu prodávají za 10k když už by nebylo na nic jiného ... nebo nejsky starší mirakl, summit ...
Jasně - snad se dočkáme 60ky.
Vsak 60G tu uz mas, na co cakas? Na nejaku trapnu legislativu? To bude tak za 2roky mozno...dovtedy budes poskytovat sluzby s vypadkami?
0 x
Jsem ze stare školy. Jednu 60ku mam na vyzkouseni, ale abych to nasazoval ve velkém nelegalne, to se mi nezdá.
0 x