škoda že tu nemaj 1000/1000 s tou reklamštinou
edit: jinak to mapování je o tom, že do lokalit někdo přivede páteřní optiku, ne?
okoun píše:já mám zase pocit že z internetu se dělá něco jiného než je elektřina, plyn a voda. Proč tu někdo neřeší tyto hlavní věci nezbytné k existenci na místo kravin o 100Mb. Když jdu stavět barák tak mi řeknou hele udělěj si vrt a čističku kašleme na tebe s nějakejma sítěma ale internet to jo to se to dotuje na to každej slyší a proč se vlastně vůbec platí měsíčně že
až tu budou vypadat silnice jako v rakousku tak plně souhlasím s tím aby se začal dotovat internet ale dnes opravdu ne....
Gemb píše:okoun píše:já mám zase pocit že z internetu se dělá něco jiného než je elektřina, plyn a voda. Proč tu někdo neřeší tyto hlavní věci nezbytné k existenci na místo kravin o 100Mb. Když jdu stavět barák tak mi řeknou hele udělěj si vrt a čističku kašleme na tebe s nějakejma sítěma ale internet to jo to se to dotuje na to každej slyší a proč se vlastně vůbec platí měsíčně že
až tu budou vypadat silnice jako v rakousku tak plně souhlasím s tím aby se začal dotovat internet ale dnes opravdu ne....
Dotovat sukromny sektor je nezmysel, to nieje len internet ale vsetko sukromne. Zachvilu bude net zadarmo, este ISP bude platit zakaznikovi....
okoun píše:Když jdu stavět barák tak mi řeknou hele udělěj si vrt a čističku kašleme na tebe s nějakejma sítěma
3com píše:Tohle nám včera dorazilo do mailu. Někdo nějaké info? Došlo to někomu také a jak se k tomu postavit?
Mapovani.png
okoun píše:datovkou samozřejmě....