❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Praded 2008 - Jaky je vas nazor na toto skoleni?

Informace o pořádaných akcích a setkáních uživatelů.
Forge

Praded 2008 - Jaky je vas nazor na toto skoleni?

Příspěvekod Forge » 17 years ago

Ahoj,
jakozto ucastnik "skoleni" na Pradedu 2008 bych se chtel zeptat ostatnich, jak se vam to libilo?

Ja osobne jsem s tim moc spokojeny nebyl, mnoho reci ale nic konkretniho ceho by se clovek mohl chytit, nic co by clovek nevyzkoumal za par minut s Mikrotikem na stole. Panove to nemeli vubec pripravene, nastavovali RB jako klient na AP a druhy Wlan byl jako HotSpot na ktery jsme se meli pripojit ale v v krytu byl jen konektor ale kablik do karty jim nekdo ustrihl, strasne se divili ze jim to nejede. Predvadeli RADIUS ktery nemeli nakonfigurovany tak ze musela byt pauza aby si to nastavili na nejakem vzdalanem serveru. Ukazovali Nstreme Dual a nejakem spoji tim zpusobem ze se pripojili na vzdaleny Mikrotik a ukazali jak jim to jede 70Mb /FD - jak to bylo nastavene, jake karty, jaky PC a anteny, to vubec nerekli. Pulka veci z planovaneho programu vubec neprobehla a porad byl cas a nakonec kdyz se merily kabely a anteny tak to bylo jako v teleshopingu s Horstem. :-)

Tot muj nazor.
0 x

Nick_xx

Příspěvekod Nick_xx » 17 years ago

Nic proti Vám, školení na MK jsem ještě neabsolvoval, ale na jiných bývá zvykem, že pokud není něco jasné, nebo je nedostatečně vysvětleno, posluchač se zeptá. Mlčet někde v koutku a čekat, co bude a pak si na fóru vylít srdce, mi přijde poněkud... hloupé :roll: Pánové přednášející to možná mohli mít špatně připravené a spoustu věcí zapomněli říct. Od toho ale mají posluchači ústa, aby svými dotazy přednášku směřovali tam, kam chtějí.
0 x

Forge

Příspěvekod Forge » 17 years ago

Nick_xx píše:Nic proti Vám, školení na MK jsem ještě neabsolvoval, ale na jiných bývá zvykem, že pokud není něco jasné, nebo je nedostatečně vysvětleno, posluchač se zeptá. Mlčet někde v koutku a čekat, co bude a pak si na fóru vylít srdce, mi přijde poněkud... hloupé :roll: Pánové přednášející to možná mohli mít špatně připravené a spoustu věcí zapomněli říct. Od toho ale mají posluchači ústa, aby svými dotazy přednášku směřovali tam, kam chtějí.

Diky za kritiku ale myslim si, ze jsem patril mezi nejaktivnejsi. Navic jsou chvile, ve kterych se ani zeptat neda a potom uz otazka postrada vyznam. Muj nazor take muze byt pro prednasejici prinosem na co si maji dat priste pozor.

Navic moje otazka byla takova jak s tim byli spokojeni ostani ucastnici.

Diky.
0 x

duchman

Příspěvekod duchman » 17 years ago

Musim souhlasit s Forge,to ze byl vypadly konektor je prkotina pro zpestreni, ale to jak predvadeli 70mbit bylo tak zavadejici ze jsem se nezmohl ani na slovo. Cekal jsem prakticke testy rychlosti alespon na stole, i kdyz by sly udelat urcite testy i venku.... Takze nakonec si musime zase vyzkouset vsechno sami doma,ach jo. A kdyz to zacinalo byt ke konci zajimave,naraz bylo malo casu a cela akce behem par minut musela skoncit. Velka skoda.
0 x